Хиляди посрещнаха Джулай морнинг на морския бряг (снимки)
Хиляди посрещнаха Джулай морнинг на морския бряг (снимки)
Slide
Slide
Slide
Slide

Камен бряг. Хиляди посрещнаха Джулай морнинг на морския бряг – от Дуранкулак до Царево. Хубавото време събра хората на емблематични по Черноморието места – в Камен бряг, на плажовете в Бургас, Варна, Свети Влас, Шабла, Обзор, Слънчев бряг и на много други места в страната.

Първоюлският изгрев бе посрещнат с едноименната песен на “Юрая Хийп”.

Много от местните жители в Камен бряг и района споделиха, че това утро е символ на ново начало и позитивизъм.

Ново за Лято ‘2021: Топола Скайс Ризорт & Аквапарк изкушава туристите с нови апартаменти с уникална панорамна гледка (снимки)

Името на празника се свързва с известната песен July Morning на английската рок-група „Юрая Хийп“ от 1971 г. На всеки 30 юни срещу 1 юли много хора се събират по българското крайбрежие на Черно море, за да посрещнат заедно изгрева на Слънцето. Така смятат, че се пречистват пред него, някои правят връзка с езически или религиозни обреди. Въпреки че обичаят е повлиян от световното хипи движение от 1960-те години, той се радва на голям интерес в България.

Свети Влас предложи на своите жители и туристи незабравима нощ с едни от най-популярните музиканти и DJ в България!

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията