Slide
Slide

Каварна. 4 нови премиум апартамента с уникална панорамна гледка към Черно море вече очакват гостите на ваканционно селище Топола Скайс Ризорт & Аквапарк край Каварна.

Помещенията са част от нова постройка, в която има 44 просторни стаи и 4 апартамента. Резервации за тях могат официално да се правят от днес – 25 юни.

 

Общият брой помещения, който вече управляваме е 416 – 249 стаи и 165 едноспални и двуспални апартамента.

Практично решение: В дъждовните дни гостите на ваканционен комплекс край Каварна плуваха на воля в басейн с подвижен покрив

Апартаментите са с площ от 60 кв.м, като могат да се настанят до двама възрастни и 2 деца.

Панорамна гледка от банята в новите премиум апартаменти

Нашата политика е основно насочена към семействата с деца и се опитваме максимално да разнообразим техния престои. Преди началото на този сезон изградихме голям детски парк с множество съоръжения за игра, люлки, пързалки, пясъчник и др.

Промоции за Топола Скайс Ризорт & Аквапарк

Мястото има и зона за представления, където планираме да се провежда куклен театър, шоу с балончета и др.„, сподели пред Bgtourism.bg управителят на ваканционното селище Добромир Вълев.

Добромир Вълев

Инвестициите, които направихме през зимните месеци, бяха с оптимизъм към настоящия сезон и с цел да имаме предимство пред нашите конкуренти. Сезон ‘2021 се очертава да бъде добър. Към този етап темповете на резервиране и множеството запитвания ни карат да очакваме около 1,5 пъти повече реализирани нощувки спрямо 2020 година. Голямата разлика този сезон към момента идва от по-дългия престой на туристите. През 2020 г. наблюдавахме основно кратки престои за уикенда – 2/3 нощувки. Международните партньори, с който работим от Полша и Чехия, успяха да увеличат броя чартъри, което също помага за по-голямата заетост„, добави Вълев.

Синоптикът Анастасия Стойчева: Лято е! Температурите скачат до 35 градуса още тази седмица (видео)

Той признава, че към момента основната трудност се очертава липсата на кадри. „Последната година, изпълнена с несигурност около бранша, отблъсна много хора. Намирането на кадри в момента е изключително трудно, краткият сезон допълнително усложнява ситуацията. Непрестанно търсим работници по всякакви канали, ще се възползваме от услугите и на чуждестранни работници от Украйна. Надявам се да не достигнем до момент, в който ще има достатъчно силно търсене и високи заетости, а да не можем да подсигурим добрият престой на нашите гости„, коментира още управителят на комплекса, който през последните години бе преоткрит от много туристи от България, Румъния, Полша, Чехия и други държави.

Припомняме Ви, че ваканционното селище разполага и с Аквапарк с уникален басейн с вълни, детски замък с множество пързалки, 5 големи пързалки и зона с малки водни атракции.

Комплексът е от затворен тип и гостите се радват не само на уникална панорама, спокойствие и безопасност, но и на красива зеленина и поддържана инфраструктура. През свободното си време те имат възможност да посетят СПА центъра или да се възползват от богатите възможности от развлечения в Топола Скайс Ризорт & Аквапарк.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията