Slide
Slide

Виена. „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД – концесионер на морските ни летища, и „Албена“ АД представиха дестинация България пред австрийски журналисти и специализирани медии във Виена.  Това стана на официална презентация в посолството на България в австрийската столица. В момента три авиокомпании имат 11 полета седмично до Варна – Austrian Airlines, Wizz Air, RyanAir. Домакините имаха възможност да преоткрият дестинацията ни за семейна ваканция, както и за плаж, спорт, конгресен туризъм, голф туризъм и workation (Beach and work в Албена). Голям интерес австрийците проявиха към медицинските и СПА пакети.

Представителите на българския курорт запознаха австрийците с локацията на Албена, чийто природни ресурси са вдъхновили комплекса в политиката му за зелена мисия и устойчиво развитие.

Хари Теохарис пред Bgtourism.bg: Фокусираме се върху безопасността и здравето на хората! Достъпът на Гърция до ресурсите на Фонда за възстановяване е значителен успех

Публиката получи актуална информация и относно възможностите за резервиране на ваканция чрез „Фламинго турс“ – туристическата агенция на „Албена“ АД за резервации, която е регистрирана в Германия и максимално улеснява немскоговорящите туристи относно избора им за пътуване и престой у нас, както и актуална информация за туроператора „Албена тур“, който обслужва и обгрижва гостите на място.

Албена и Златни пясъци впечатлиха най-големите германски туроператори с условията си за почивка и мерките за безопасност

Виенчани останаха впечатлени от противоепидемичните мерки и организацията, която от Албена са създали за осигуряване на безопасна и висококачествена ваканция.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията