Slide
Slide

Велинград. СПА столицата на БалканитеВелинград, е една от дестинациите в България, която се радват на голям интерес сред българските туристи. Китното родопско градче предлага на местните жители и гостите на града различни интересни инициативи. Домакин на една от тях е популярният и обичан хотел Arte Spa&Park Hotel.

„Традиционно всяка година правим събитие на Великден и тази година не е по-различна. За всички наши гости и граждани на града входът за „Arte Великденси Базар“ е напълно свободен. Десетки изложители на дрехи, аксесоари, чанти, играчки, цветя, ръчно правени артикули са предложени на базара. Има изключително разнообразие от забавление за възрастни и деца“, заяви за Bgtourism.bg генералният миниджър на хотела Анна Божкова.

Тя сподели, че местните жители и гостите на Велинград могат да се насладят на вкусна домашна храна и уникално капучино от един от известните Баристи в България – Влади Стоев. 

В България днес официално започва летния туристически сезон

Цялото усещане за празник се допълва от уличните музиканти – саксофон и китара.

Румънски туристи хвалят Албена заради мерките за сигурност и чудесните условия за почивка

„Радваме се на тези светли празници да посрещнем гости от цялата страна, както и малък брой международни туристи. Въпреки епидемичната обстановка, гостите ни се доверяват и споделят предстоящите прекрасни, семейни дни с нас.
Нашите гости ще могат да се насладят на изпълненията на Анелия, Хилда Казасян и DJ Дамян. За децата има целодневна, детска анимация и забавления свързани с рисуване и боядисване на яйце.
В концепцията на „семейство“ – екипът на Arte Spa&Park Hotel e винаги готов да предложим повече от хотелско настаняване, повече от храна и минерална вода“, добави още Анна Божкова.

Старт на сезона по Южното Черноморие: Първите туристи напълниха остров „Св. Анастасия“ край Бургас

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията