Slide
Slide

Велинград. Въпреки критичното състояние на туристическия бранш в страната и в града, отчитайки необходимостта от спешни действия и неотложните нужди, свързани с борбата с коронавируса, „Сдружение на Хотелиери и Ресторантьори – Велинград и Западни Родопи” дари 5 000 лева от събраните от сдружението суми от членски внос, на МБАЛ – Велинград, за да подпомогне лечебното заведение в борбата срещу COVID 19. Желанието на дарителите е сумата да подпомогне болницата за закупуването на медицинска апаратура, която и след преодоляване на кризата с коварния вирус да може да се ползва за нуждите на пациентите от Велинград и региона.

Управителния съвет на „Сдружение на Хотелиери и Ресторантьори –Велинград и Западни Родопи” се обърна с призив към своите членове, въпреки трудния период, през който преминават, да подкрепят каузата, според възможностите си, тъй като се касае за нашето, на близките ни и на цялото ни общество здраве, което е първостепенна ценност за всички.

Управителния съвет на сдружението призовава всички за единство в стриктното спазване на заповедите на Министъра на здравеопазването на Република България, с които са въведени строги противоепидемични мерки.

#ОстанетеСиВкъщи

Сайтът bgtourism.bg с инициатива в подкрепа на туристическия бранш

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията