Бизнес експертът Геновева Христова-Мъри ще разкаже за предизвикателствата и възможностите пред бизнеса по време на криза в осмото издание на SMEs Webinars
Бизнес експертът Геновева Христова-Мъри ще разкаже за предизвикателствата и възможностите пред бизнеса по време на криза в осмото издание на SMEs Webinars
Slide
Slide
Slide
Slide

„Бизнес по време на криза – предизвикателства и възможности“ ще се състои на 8 април от 16.00 до 17.30 часа изцяло онлайн 

София. Водещият бизнес експерт, изпълнителен директор на компанията Ligna Group, специализирана в реновацията на хотели от водещи европейски хотелски групи, съосновател на MISSIA23 – първият CREATECH HUB в София, председател Българският мебелен клъстер и зам. – председател на Асоциацията на бизнес клъстерите в България г-жа Геновева Христова-Мъри се включва в осмото издание на серията онлайн семинари на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия SMEs Webinars.

Богатата биография на г-жа Христова-Мъри включва още позициите на международен консултант по развитие на клъстери по проекти в Европейскиятсъюз, Румъния, Сърбия, Хърватска, Турция, Грузия, Украйна, както и на представител на България в програмата на EY Winning Women. Обявена е за предприемач на годината за 2010 г. от Европейската комисия, а лицето и е заставало на корицата на списание Forbes Women през 2017 година.

На 8 април от 16.00 часа тя ще разкаже за предизвикателствата и възможностите, които стоят пред българският бизнес, поставен в сложната икономическия ситуация, породена от превантивните мерки срещу разпространението на COVID-19 в световен мащаб.

В специален панел за въпроси представителите на българските предприятия ще могат да зададат своите въпроси към г-жа Христова-Мъри, която ще даде ценни съвети и насоки относно управлението на бизнеса по време на криза.

„Бизнес по време на криза – предизвикателства и възможности“ ще бъде открит от изпълнителния директор на ИАНМСП г-н Бойко Таков, който ще разкаже повече за дейностите на Агенцията и инициативата за онлайн семинари SMEs Webinars, в които представителите на българския малък и среден бизнес могат да получат отговори на въпросите, които ги вълнуват във връзка с икономическата обстановка в страната.

ВАЖНО: Всички събития на SMEs Webinars се провеждат изцяло онлайн и са напълно безплатни и достъпни чрез българска регистрация на този адрес: https://event.webinarjam.com/register/4/lxy2yi1.

Всички регистрирали се за събитието ще получат имейл с линк към виртуалната стая, в която на 8 април от 16.00 часа ще стартира „Бизнес по време на криза – предизвикателства и възможности“.

Събитие във Фейсбук

#ОстанетеСиВкъщи

Сайтът bgtourism.bg с инициатива в подкрепа на туристическия бранш

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията