В Пампорово организират първи стъпки в ски бягането с олимпийската ни шампионка Екатерина Дафовска
В Пампорово организират първи стъпки в ски бягането с олимпийската ни шампионка Екатерина Дафовска
Slide
Slide
Slide
Slide

Пампорово. Олимпийската ни шампионка по биатлон от Нагано 1998 г. Екатерина Дафовска ще въведе в ски бягането малки и големи. Инициативата ще се реализира на 3 януари в Пампорово, като целта е местните жители от региона и гостите на курорта да направят своите първи стъпки в тази популярна зимна дисциплина в скандинавските страни и в Алпите.

Целта на мероприятието е да се популяризира ски бягането сред повече хора в България и възможността то да се практикува на родна земя. У нас кандидатите да го практикуват ще имат привилегията да го направят под вещото ръководство на доказан професионалист и едно от най-големите имена в световния спорт.

Цената за участие в събитието е 60 лв. на човек и включва наем на оборудване. Местата са ограничени до 10 човека, а за да се запишете е необходимо да попълните тази онлайн форма, след което представител на Туристически център Пампорово ще се свърже с вас с допълнителни подробности.

За повече информация на телефон 070017702, както и в Туристически център Пампорово.

Разгледай списанието на bgtourism.bg

Най-важните новини от туризма в България тук

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията