Банско. Кметът на Банско Иван Кадев стартира деловата 2021 още в първия ден на годината. Заедно със заместника си Костадин Атанасов и секретаря Иван Докторов, той посрещна в Банско посланика на Турция в нашата страна г-жа Айлин Секизкьок и г-н Хасан Секизкьок – посланик на Турция в Република Северна Македония.
Срещата бе организирана с посредничеството на г-н Бурхан Немутлу и бе посветена на перспективите на развитието на туризма в община Банско. Двамата високопоставени дипломати проявиха интерес към възможностите за разширяване на сътрудничеството, предвид потенциала на района. Кметът Кадев посочи сериозния дял на турските туристи в Банско и интересът на местния туристически бранш към турския пазар, който се оценява като много перспективен.
Иван Кадев използва повода да връчи на управителя на хотел „Регнум” Бурхан Немутлу благодарствен плакет за неоценимата помощ, която той оказа на община Банско по време на пандемията от коронавирус през 2020 г.

Разгледай списанието на bgtourism.bg

Най-важните новини от туризма в България тук

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията


Спа Хотел Спартак, Сандански Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA