Пампорово, България
Slide
Slide
Пампорово. Хиляди български туристи избраха да посрещнат 2021 г. в община Чепеларе и в частност курорта Пампорово. Много от тях за първи път преоткриха българският курорт, споделиха хотелиери пред bgtourism.bg.
В зимния ни център удължиха промо периода със специални цени на лифт карти и ски/сноуборд пакети до 15 януари. Целодневната карта за възрастен е на цена от 52 лв., за дете – 31 лв.
Припомняме ви, че картите за лифт могат да се закупят директно през сайта, който направи услугата още по-бърза и удобна! След покупка туристите получават ваучер с QR код на имейла си, който трябва само да сканират на pick-up устройство, за да вземат картата си.
Много настроение и положителни емоции имаше в днешната инициатива Първи стъпки в ски бягането с Екатерина Дафовскa. „Първото издание на мероприятието мина успешно и с радост ви съобщаваме, че планираме подобни събития през целия сезон!“, информират от Туристическия център в Пампорово.

Освен снежни спортове, в Пампорово гостите могат да избират между 6 алтернативни предложения, които да заявят директно по телефон или на място в Туристически център Пампорово. Предлагат се снежен гид, конна езда, снегоходки, моторни шейни, пещери или пешеходни преходи, които могат да направят престоя и спомените в курорта още по-незабравими.

Разгледай списанието на bgtourism.bg

Най-важните новини от туризма в България тук

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията