IMG 2950
Slide
Slide
Slide
Slide

Букурещ. Форумът „TopHotel Conference“ е едно от най-големите и важни събития, посветено на хотелиерската индустрия в Румъния, което се провежда в два поредни дни 28-29 май, в JW Marriott, в румънската столица.

Събитието събира едни от най-добрите специалисти в областта и има за цел да очертае актуалните тенденции, както и да генерира решения за развитието натуристическата индустрия. По предложение на Ивайло Кожухаров, организаторите на форума включиха няколко панелни дискусии обединени под темата: „Всички сме свързани: Румъния, България и Молдова, Пътна карта за развитие на устойчив туризъм“.

Какви са възможнoстите за сътрудничество и общи инициативи, които биха могли да бъдат приети между страните за взаимното развитие на туристическия сектор бяха сред основните теми на разговор, като в дебата се включиха от българска страна Даяна Каназирева (Okol Lake), Ивелина Гацева (Festa Hotels), Ивайло Кожухаров (Hotel Experts), Цветелина Николова (Katarzyna Estate & Platinum Brands), Анна Божкова (Arte Spa & Park Hotel, Kashmir Wellness & Spa Hotel), а модератор на дискусията бе Takuya Aoyama (Vice President for Development, Hyatt International).

Като част от делегатите от България бяха още Пламена Бобева като представител на компанията TouchMenu, която от миналата година успешно оперира на румънски пазар, както и Весела Вълчева-МакГий (GBCI Europe), която имаше възможността да се включи в откриващата сесия на форума чрез презентация: „Зелени хоризонти Как индустрията на хотелиерството може да осигури чисто зелено бъдеще.“