Slide
Slide
Slide
Slide

Мале. Конференцията Visit Maldives Storytellers’ 2023, която ще се проведе от 30 май до 2 юни, обединява 50+ контент криейтъри от цял свят, за да разкажат своите малдивски истории на най-голямото събиране на автори на пътеписи, журналисти, блогъри, инфлуенсъри и медийни експерти в слънчевата страна на живота. Каним ги да преживеят и изследват нашата островна нация и да изразят мислите си чрез видеоклипове, снимки, статии и публикации в социалните медии.

Малдивите се възползват от нашите идилични условия и вдъхновяващи места, предлагащи основната „спокойна“ атмосфера за провокиращи мисли и стимулиращи дискусии по време на корпоративни събития. Конференцията Visit Maldives Storytellers’ 2023 има за цел да бъде стилизирана под нашата концепция „Redefining MICE“; спокойна атмосфера на плажа в Crossroads Maldives. Насладете се на конференцията под палмови дървета с пръсти заровени в пясъка, боси сред безкрайното синьо на океана и блестящия хоризонт.

Участвайте в интересни дискусии с известни международни разказвачи на подходящи и актуални теми, като устойчиви усилия в туризма, ролята на социалните медии в маркетинговите промоции и др.

Сесии

Конференцията на Visit Maldives Storytellers’ Conference 2023 ще включва сесии, където участниците ще научат за устойчивия туризъм; Малдивската култура, наследство и история на нашата островна държава; ще научите за устойчивите методи, използвани за улов на риба на Малдивите, заедно с гастрономически опит с рибни продукти.

Pop-Up щанд

Събитието ще включва Pop-Up щанд от водещите артисти на Малдивите. 6 Pop-Up щандове ще бъдат поставени на конференцията Visit Maldives Storytellers’ 2023, за да покажат автентични малдивски продукти и майсторството на местните занаятчии. Участниците ще научат повече за тези продукти и ще имат възможността да закупят артикули по свое усмотрение.

Гала вечеря

Гала вечеря ще бъде организирана за разказвачите, лекторите и VIP гостите в The Beach Club на Crossroads Maldives. Вечерята ще включва комбинация от малдивска и интернационална кухня с музикални изпълнения на живо за забавление.

Странични изживявания

В края на конференцията победителите в конкурса за социални медии ще получат уникалната възможност да се потопят в красотата, преживяванията и гостоприемството на Малдивите. Те могат да се насладят на най-доброто от това, което Слънчевата страна на живота може да предложи според предпочитания от тях избор на дейности. Участниците могат да се насладят на преживявания, вариращи от гмуркане с шнорхел с манти и китови акули до водни спортове, кулинарни обиколки, прескачане на острови и дори пикници на пясъчни брегове. Страничните преживявания ще се провеждат в 8 различни региона на Малдивите, всеки със своите отличителни характеристики, дейности и преживявания

Атол Баа

Атол Лааму

Атол Ари

Лавияни

Атол Нуну

Атол Дхаалу

Атол Каафу

Атол Сеену

Атол Гнавияни

Оферти за участие

Ако се интересувате от участие в конференцията Visit Maldives Storytellers’ 2023, ние предлагаме изключителен пакет за настаняване само за 950 USD. Пакетът включва; 3 дни и 2 нощувки в SAii Lagoon Maldives на база B&B с обяд и вечеря на 30 май 2023 г.

Забележка: Тази оферта за пакет за настаняване е валидна само за участници в Конференцията Visit Maldives Storytellers’ 2023. Пакетът не включва самолетни билети.

Сподели публикацията