Slide
Slide

Защо е арестуван Филип и как ще успее да се измъкне от затвора? – гледайте в четвърти епизод на 26 януари от 21:00 ч. по БНТ 1

Сандански. Телевизионният сериал „Вина“, излъчван по БНТ, се очертава да бъде един от най-успешните филмови проекти на малкия екран през последните години. Чрез интересна история лентата по интересен начин насочва вниманието към винения туризъм в България и към възможностите на Сандански като туристическа дестинации. Чрез епизодите зрителите преоткриват нови интересни места, които да посетят, както и месните хотели и заведения.

Епизодът „Керацуда“ вече повдигна интригата и зрителите с нетърпение очакват четвърти епизод на сериала „Вина“ под надслова „Сандански мискет“ – на 26 януари, четвъртък от 21:00 ч. по БНТ 1.

Играта загрубява – Филип е арестуван, след като намират в багажника му нещо страшно и кърваво. В ареста се запознава с Харизанов младши, който е син на влиятелен бизнесмен от района. Дали той може да му помогне? Марта пренебрегва себе си, като решава да потърси помощ от Андрей, за да измъкне Филип, но отговорът му е категоричен: „Уволнили сте дъщеря ми – сега идвате да ми ревета тука за вашия Филип.“ Цвета Бончева (жената на Андрей Бончев) изчезва. Разкрива се нова драма, Андрей започва да подозира отвличане. Каква ще бъде съдбата на уволнената Елина – зрителите ще разберат този четвъртък, 26 януари , от 21:00 ч. по БНТ 1.

Георги Кунчев, СХРТ-Сандански: Филмът „Вина“ отличава възможностите на дестинацията ни, дава надежда на туризма и бизнеса в региона

Сериалът „Вина“, част от филмопроизводството на обществената телевизия, започна на 5 януари. Актьорите Елена Телбис, Владимир Зомбори, Кристина Верославова, Михаил Билалов, Параскева Джукелова, Герасим Георгиев – Геро и Силвия Лулчева заживяха в света на виното. Режисьор нa продукцията е Виктор Божинов, сценарият е на Ваня Николова, Нели Димитрова и Екатерина Николова, по идея на Симон Еди Шварц. Режисьор по монтажа е Нина Алтърпърмакова, композитор Петър Дундаков, винен консултант Вили Гълъбова и оператори са Калоян Божинов и Георги Гвоздев.

Официален трейлър: https://shortly.bg/dHU6b
Официална страница: https://bnt.bg/vina
Официална фейсбук страница: https://www.facebook.com/profile.php?id=100088719019689

БНТ е най-големият продуцент на телевизионно кино в България, а сериалът „Вина“ е част филмопроизводството на обществената телевизия.

Гледайте сериала „Вина“ всеки четвъртък от 21:00 ч. по БНТ 1

Сподели публикацията