Slide
Slide

Днес отношението на хората към храненето навън – в ресторанти или заведения за бързо хранене, се основава на първо място от нивото на хигиена в обекта.

„Новото нормално“ се търси както от клиентите, така и от готвачите в кухнята.

Стъпка напред и лесно решение за повишаване на хигиената във всяка кухня може да са продуктите на Wrapmaster®, които Сканклийн предлага на българския пазар.

Wrapmaster® е най-добрата и лесна за използване система за дозиране на фолио и хартия за печене, а фолиото е основен инструмент в професионалната кухня

 С една „проста“ промяна в кухнята, залагайки на Wrapmaster, главните готвачи могат да преминат към устойчиви алтернативи на ролките в картонена кутия или свободно стоящите ролки. От подготовката и готвенето до съхранението, цялата професионална гама Wrapamster е разработена, за да издържи на натоваренакухненска среда, както и да защити храната, да намали отпадъците и да запази целостта на съставките и съдовете.

Системата за дозиране Wrapmaster повишава хигиената, намалява разходите, и гарантира безопасност при употреба.

Доверени на професионални готвачи в продължение на повече от 25 години в повече от 36 страни, дозаторите Wrapmaster се предлагат в различни размери, за да отговарят на изискванията на всяка професионална кухня от големи заведения с голям обем до мобилни операции в малки кухни.

Дозаторите Wrapmaster имат патентовано скрито острие, което ги прави безопасни за използване, като същевременно осигуряват идеалното рязане всеки път. Доказано е, че намаляват загубите и увеличават производителността, спестявайки ценно време и пари на готвачите. Дозатори  Wrapmaster осигуряват безпроблемно дозиране на фолио и хартия за печене с помощта на оригинални ролки Toppits.

Препоръчана от специалисти по безопасност на храните, гамата Wrapmaster помага за предотвратяване на кръстосано замърсяване, като е лесна за почистване и дезинфекция по време на обслужване и лесна за дезинфекция в  съдомиялна машина.

 

Cofresco Foodservice са собственици на марката Wrapmaster и пазарни лидери в Обединеното кралство с над 40 години опит в индустрията за хранителни услуги. Разраствайки се бързо в Европа и разширявайки се в световен мащаб чрез марките Wrapmaster®, Toppits Professional Wrapmaster® и Albal Professional Wrapmaster®, Cofresco Foodservice има богат международен опит в сектора на хранителните услуги.

Сканклийн има специално предложение за безплатно оборудване с дозатори Wrapmaster. Разгледайте предложенията на www.scanclean.bg

НАЦИОНАЛЕН ТЕЛЕФОН 0700 20 203

Сканклийн е член на Български съюз по балнеология и СПА туризъм

Сподели публикацията