Slide
Slide

Българският туроператор Емералд Травел обогатява портфолиото си с ексклузивни хотели. Ще осъществява чартърни програми с нови самолети Boeing 737 – 800 Next Generation.

Варна/Бургас. При огромен интерес преминаха събитията на Емералд Травел във Варна и Бургас. Българският туроператор срещна своите партньори у нас – туристически агенти и туроператори от региона, директно с представители на над 70 водещи хотели и хотелски вериги от най-посещаваните курорти в Турция и от Северен Кипър.

В най-големите ни морски градове хотелиерите от предпочитаните ваканционни дестинации проведоха индивидуални срещи с българските туристически агенции и им предоставиха актуална информация за предстоящия туристическия сезон през 2023 г.

Роудшоуто във Варна и Бургас включваше не само работна част, но и гала вечер със забавна програма, много изненади и награди. Водеща на събитията бе любимата актриса с прекрасен глас Гергана Стоянова.

Хотелиерите от Турция запознаха туристическите агенти с новостите за следващото лято

Собствениците на Емералд Травел Асен и Яна Хитови благодариха на своите служители, както и на българските си и чуждестранни партньори, с които заедно постигат своите успехи и радват туристите с едни от най-добрите условия за почивка в топ дестинациите в Турция и Северен Кипър.

Бодрум

Над 2 000 туристи на Емералд Травел избраха т.г. Бодрум – един от най-известните и предпочитани курорти в Егейска Турция. За Лято ‘2023 са добавени нови ексклузивни хотели в портфолиото на българския туроператор. За предстоящия сезон Лято ‘2023 чартърните програми ще се изпълняват с нови самолети тип Boeing 737 – 800 Next Generation – с капацитет от 180 места, като са планирани дати както през делничните дни, така и през уикенда. Директните полети от летище София до летище Милас-Бодрум по програмите със 7 нощувки ще се изпълняват в дните четвъртък и събота, с удобни полетни часове. Стартират на 18 май 2023 г. и ще продължат до 21 октомври 2023 г. Автобусните програми до Бодрум за Лято ‘2023 ще бъдат с различен брой нощувки от 5 до 14. Партньорите на Емералд Травел получиха и атрактивни условия за ранни записвания.

Анталия

„През Лято ‘2022 успяхме да увеличим броя на чартърите до Анталия, като от началото на май до края на октомври изпълнявахме 3 пъти седмично полети от София, два пъти седмично от Варна и за първи път реализирахме директни полети от летище Бургас. С гордост мога да отбележа, изминалият сезон надмина всички рекорди на дестинацията спрямо минали години“, сподели Мартина Младенова – мениджър „Дестинация Анталия“ в Емералд Травел.

Тя посочи, че Анталия отново е предпочитана дестинация сред голям брой туристи за предстоящите Новогодишни празници. „Имаме гарантирани 11 полета, които ще се изпълняват от четирите големи български летища – от Варна, Бургас, Пловдив и София – в периода между 27 и 30 декември, а програмите за различните градове включват 4 или 5 нощувки“, добави тя.

Част от екипа на Емералд Травел

Българският туроператор предлага не само обширното портфолио от над 70 хотела за Нова година в Анталия, но и подготви програма със специалното участие на прекрасните момичета от ТРИО СОПРАНО и DJ от България в три от най-търсените и предпочитани хотели в Белек и Лара.

Успешно бе даден старт на продажбите за Лято ’23 в Анталия. Полетите от София ще се изпълняват три пъти седмично в дните вторник, петък и неделя за периода от 30 април до 22 октомври – с това Емералд Травел затвърждава своето сериозно присъствие в Турция.

„Водени от желанието за непрекъснато усъвършенстване на качеството на предлаганите туристически пакети и като лидер на пазара, с гордост обявяваме, че чартърните ни програми от София до Анталия за Лято ‘2023 ще се осъществяват с нови и по-големи самолети тип Boeing 737 – 800 Next Generation – ще бъдат с отлични полетни часове“, каза още Мартина Младенова.

Традиционно програмите от Варна със самолет ще бъдат със 7 нощувки и ще стартират в края на август и ще продължат до края на октомври. Самолетните програми от Бургас ще продължат и през следващото лято. Те също ще бъдат от края на август до края на октомври. Продължават и класическите програми с автобус. Продължителността е 7 нощувки, а тръгването ще бъде от София, Варна, Бургас, Велико Търново и прилежащите им градове.
За индивидуалните гости има и варианти със собствен транспорт, като могат да изберат от над 400 хотела. Анталия ‘2023 включва по-голям брой ексклузивни хотели, които са известни и много любими за българските туристи.

Залата във Варна бе изпълнена до краен предел от желаещи да присъстват на презентациите на гостите от чужбина

Мармарис, Фетие

Емералд Травел зарадва своите партньори в България с по-дълга чартърна верига, която ще бъде всяка седмица, без прекъсване, от София до летище Даламан. Ще стартира от 19 май до 23 юни с полети от София за Мармарис и Фетие, до летище Даламан, всяка седмица в петък и ще бъде без прекъсване. Полети до Мармарис, но до летище Милас, ще има от 24 юни до 19 август, всяка седмица – без прекъсване, в дните четвъртък и събота. Отново ще има полети за Фетие и до летище Анталия. От 25 август до 13 октомври 2023 г. полетите до Фетие и Мармарис отново ще са до летище Даламан от София. Те ще се изпълняват всяка седмица, в петък и без прекъсване.

Самолетните програми от Варна ще започнат на 31 август до летище Милас – до 14 септември, а от 21 септември до 20 октомври полетите от морската ни столица ще са до летище Даламан. Очакват се и допълнителни дати за самолетните програми от Варна. Автобусните програми ще тръгват от София, Пазарджик, Пловдив, Димитровград, Варна, Слънчев бряг и Бургас.

В изминалия сезон най-много туристи са избрали да почиват в хотелите от веригата Емре. За предстоящия сезон любимите на всички Emre Вeach и Emre Hotel ще са ексклузивни на Емералд Травел. Хотелите спечелиха сърцата на българските туристи с отличното си съотношение цена-качество.

За Фетие продажбите са два пъти повече в сравнение с другите години. Дестинацията става все по–популярна и търсена. Това се дължи и на реалити предаването Ергенът по bTV, което допълнително разкри красотата на дестинацията.

Кушадасъ, Дидим, Чешме, Айвалък

За новия сезон е планирана чартърната верига до Кушадасъ, Дидим и Чешме, с полет от София до летище Измир. Ще се изпълнява без прекъсване, всяка сряда – от 24 май до средата на октомври. Полетите ще се осъществяват с Boeing 737 – 800 Next Generation. Акцент бе поставен на краткия полет с кратък трансфер летище-хотел-летище, което е едно добро начало за незабравимите почивки на гостите. През Лято 2023 регулярно ще се изпълняват и самолетните програми със 7 нощувки от Варна до летище Милас, както и автобусните програми със 7 нощувки от Велико Търново и Варна, и от София – от 5 до 14 нощувки.

Един от новите курорти – Дидим, бързо придобива популярност у нас заради своите усамотени заливи, златни плажове и приятни хотели. Програмите, които ще бъдат осъществени през Лято ‘2023 са същите, както и до Кушадасъ. И в предстоящия сезон ще се предлагат почивки в Чешме със самолет от София до Измир и автобусни програми от София и Варна. Малкият и симпатичен курорт Айвалък – романтичен с прекрасните си плажове и с много маслинови дръвчета, също е част от портфолиото с почивки за следващата година на Емералд Травел.

Част от дамите бяха приятно изненадани с красиви и ароматни български рози
Сподели публикацията