Slide
Slide
Slide
Slide
Рим. Пристанището на Чивитавекия посрещна общо шест кораба, превозващи общо 31 000 пътници. Това стана на 25 юни, а корабите, които пристигнаха едновременно бяха Costa Fortuna на Costa Cruises, MSC Seashore на MSC Cruises, Norwegian Breakaway на Norwegian Cruises, Oceania Vista на Oceania Cruises, Odyssey of the Seas на Royal Caribbean и Viking Sea на Viking.
Costa Fortuna пристигна в пристанището по време на своето 21-нощно плаване в Средиземно море и след това отпътува за Месина, Сицилия. MSC Seashore се насочи към Палермо, Сицилия. Плавайки от Чивитавекия, Norwegian Breakaway се впусна в десетдневно пътуване до гръцките острови и Италия: Санторини, Миконос и Флоренция, докато Odyssey of the Seas започна своя седмичен круиз до гръцките острови.
Viking Sea отпътува за Ливорно (Флоренция/Пиза) Италия по време на Средиземноморското си пътешествие Одисея, което завършва в Барселона, Испания.
Това е своеобразен рекорд за самото пристанище и демонстрира, както възможностите на пристанището и града да посрещнат толкова много пътници наведнъж, така и повишеното търсене на круизи в различни ценови сегменти.

Блясък и красота: MSC вгради милиони кристали Swarovski в емблематичните стълбища на круизните си кораби, за да направи пътуванията стилни и специални (снимки+видео)

Подарете си едно специално и незабравимо пътешествие с круиз! Свържете се с вашите туристически агенти, които организират вашите ваканции. Заедно с експертите от CruiseGuru те ще ви предложат най-доброто и мечтано пътуване, в което през деня да откривате нови и автентични дестинации и преживявания, а вечер да се наслаждавате на ароматните коктейли и впечатляващите шоу програми.

Сподели публикацията