Slide
Slide

Бургас. От четвъртък – 20 юли, онлайн приложение официално ще започне да работи, да информира потребителите в реално време за плажни места и ще им позволява да правят резервации на чадъри и шезлонги за плажове в България, съобщи за Bgtourism.bg представителят на платформата доц. Зорница Йорданова. Приложението се казва Myspot.bg и може да бъде изтеглено чрез Google Play и App Store от всеки, който желае да го ползва.

С приложението ще бъде сложена една порочна практика – рано сутрин да бъдат запазвани плажните места с хавлия на шезлонгите. Онлайн резервациите ще гарантират местата на потребителите. Очакванията са все повече плажове да се включат към приложението, за да може то да предлага по-богат избор за резервиране на плажни места.

MY SPOT носи несравнимо удобство на плажуващите. Вместо да пристигате на плажа рано, за да си осигурите добро място, можете да пристигнете в свободното си време, знаейки, че Вашето място вече е запазено. Тази функция за спестяване на време Ви позволява да планирате деня си по-ефективно, като Ви дава допълнително време да се насладите на други дейности, да опаковате багажа си за пикник или просто да прекарате спокойна сутрин“, споделят собствениците на приложението пред Bgtourism.bg.

Как работи MY SPOT

Регистрация: Започнете, като се регистрирате за акаунт в MY SPOT на уебсайта или мобилното приложение. Това е бърз и лесен процес, който изисква основна информация като Вашето име, имейл адрес и парола. Регистрацията и свалянето на приложението ще бъдат достъпни до няколко дни, засега можете да последвате My Spot в социалните мрежи, където цяло лято ще има специални оферти и промоции от плажовете в България!

Открийте наличните места: След като влезете, можете да филтрирате места въз основа на удобства, близост до определени забележителности или популярни атракции. Тази функция Ви позволява да намерите мястото, което идеално отговаря на Вашия идеален плажен ден.

Защо не трябва да посещавате Паничище това лято (снимки)

Изберете своето място: След като намерите желаното място, щракнете върху него, за да видите повече подробности, включително снимки, удобства и цена за деня. Изберете място, което отговаря на Вашите предпочитания и бюджет, и продължете да го резервирате за избраната от Вас дата.

Направете резервация: След като изберете Вашето място, щракнете върху бутона „Резервирайте сега“, който ще Ви отведе до страницата за резервация. Тук ще можете да прегледате подробностите за Вашата резервация, като дата, продължителност и обща цена.

Ново на плажовете у нас, арки с фина водна струя освежават туристите в големите жеги

Сигурно плащане: MY SPOT предлага сигурни и удобни опции за плащане. Можете да плащате с кредитни или дебитни карти. Платформата гарантира, че Вашата лична и финансова информация остава безопасна и поверителна.

Потвърждение и QR код: След като завършите плащането си, ще получите имейл за потвърждение или известие, заедно с уникален QR код, свързан с вашата резервация. Този QR код действа като Вашия виртуален плажен билет, като Ви дава достъп до Вашето запазено място в деня на Вашето посещение.

Лято ’23: Започнаха ежедневните полети на „България Еър“ между София и Бургас

Пристигане на плажа: В деня на Вашето плажно приключение пристигнете на плажа в свободното си време и можете да се впуснете в едно незабравимо плажно приключение. Прегърнете свободата на избор, спокойствието на запазено място и радостта от безпроблемното изживяване на плажа.

Сподели публикацията