Slide
Slide
Slide
Slide

След четири години партньорство, PONANT и Relais & Châteaux укрепват връзките си. Яхтата Le Ponant се присъединява към голямото семейство на Relais & Châteaux като нов член. Това е първата ветроходна яхта в историята, получила одобрение да бъде включена в каталога с най-добрите туристически адреси в света.

„И двете фирми се ангажират да споделят опит и да популяризират неподражаемия френски начин на живот, за да създадат вълнуващи пътувания. На борда на Le Ponant, перлата на нашия флот, всеки може да се свърже отново с природата и собствените си вдъхновения и да изживее мечтите си под платна“, казва Ерве Гастинел, главен изпълнителен директор на PONANT.
Само с 16 елегантни каюти, изживяването за гостите е все едно са на собствена, частна яхта. Поради малкия размер на Le Ponant, круизите на яхтата включват нестандартни и изключителни пристанища.
Първите пътувания на борда на члена на Relais & Châteaux Le Ponant са експедиции до Кабо Верде и Карибите за Сезон 2023/2024.
Общият знаменател между двата бранда са споделените ценности за персонализирано изживяване, което отговаря на очакванията и на най-взискателните клиенти на Relais & Châteaux.
„Нашият опит показва, че Ponant е страхотен избор за гости, които търсят нещо различно, уникално, автентично и същевременно предпочитат да пътуват комфортно и без да се лишават от лукс, добра кухня и подбрани напитки.
Клиентите, които избират Ponant за своето морско преживявания, са обикновено гости с ангажирано ежедневие и усет към дискретния, ненатрапчив лукс, който предлага брандът, място, където акцент са посещаваните места и личното обогатяване“, споделиха от CruiseGuru, представител на Ponant.
„Круизите на Ponant гостите могат да резервират използвайки обичайния си туристически агент, който да ги информира и организира за тях незабравимо пътешествие с нашето съдействие“, добавиха от Диана и Никола от CruiseGuru.

Запознайте се с актуалните предложения в сайта на CruiseGuru ТУК

ЗА RELAIS & CHÂTEAUX
Relais & Châteaux, създадена през 1954 г., е асоциация от 580 уникални хотела и ресторанта в целия свят, притежавани управлявани от независими предприемачи, най-често семейства, които са страстни и дълбоко ангажирани със занаята си, посветени на изграждането на топли, трайни отношения със своите гости. Членовете на Relais & Châteaux защитават и насърчават богатството и разнообразието на световните кулинарни традиции и гостоприемство, които, бъдете сигурни, продължават да процъфтяват. Те са еднакво посветени на опазването на местното наследство и околната среда, както е формулирано във визията на Relais & Châteaux, представена пред ЮНЕСКО през ноември 2014 г.
За Ponant
Вдъхновение, чрез приключения! Вече 35 години Ponant са ангажирани с устойчиво изследване на планетата. Флотът под френски флаг се състои от 13 малки кораба, оборудвани с всичко необходимо на съвременния пътешественик, който търси автентичното и различното, но предпочита комфорта и лукса. Корабите на Ponant Ви помагат да научите повече, да разберете повече, за да може да споделите и да помогнете за опазването на природата и местните общности.
Le Ponant
Тази легендарна яхта предлага уникално ексклузивно пътуване. Ода за свободата и съкровищата на природата.
Със своите общи части, широко отворени към хоризонта, рядко се усеща такава връзка с вятъра и морето. На всеки гост се пада по един член на екипажа, а самите гости са едва тридесет и двама.
Никога няма да се радвате на толкова много внимание. Плавайки с вятъра, когато условията позволяват, имате шанса да се насладите на всяка секунда от това уникално преживяване.
Сподели публикацията