Ново на плажовете у нас, арки с фина водна струя освежават туристите в големите жеги
Ново на плажовете у нас, арки с фина водна струя освежават туристите в големите жеги
Slide
Slide
Slide
Slide

Бургас/Албена. Концесионери на плажовете в България предлагат нов и интересен начин на своите летовници, за да се спасят от големите жеги. Сянката под чадъра не винаги е достатъчна, а постоянно да се влиза в морето – това също не е вариант за някой.

За първи път това лято на различни локации по Черноморието са поставени арки с дюзи за водна мъгла, които създават фина водна струя, която освежава и разхлажда в горещите дни.

Снимки от Северния плаж в Бургас и от плажа в Албена показват част от “охлаждащите центрове”, където туристите могат да се спасят от жегата, макар и за кратко.

Натискането на бутона на арката води до охлаждаща фина водна струя. Атракцията е безплатна за гостите на българските плажове.

“Летовниците на плажовете могат да получат атрактивен душ, който е под формата на диспенсър за безалкохолни напитки. Това лято за първи път има и арки, които освежават със фина струя вода”, заяви за Bgtourism.bg представителят на Северния плаж в Бургас Симеон Цветков, който е и председател на Асоциацията на концесионерите на плажове у нас.

Северен плаж – Бургас
Албена
Сподели публикацията