Slide
Slide
Slide
Slide

Пловдив. Съветът по туризъм – Пловдив и Община Пловдив Ви канят на „УИКЕНД В ПЛОВДИВ“. Шестото издание на фестивала ще се проведе в града под тепетата на 18, 19 и 20 август 2023 г. Bgtourism.bg е традиционен медиен партньор.

„Уикенд в Пловдив“ е един от най-новите туристически фестивали, провеждан в града. Веднъж годишно и само през този уикенд имате възможност да се потопите в магията на най-стария жив град в Европа и един от най-старите в света, като се възползвате от множество атрактивни оферти и отстъпки.

КАК ДА СЕ ВКЛЮИТЕ В УИКЕНД В ПЛОВДИВ И ДА ПОЛУЧИТЕ ОТСТЪПКИТЕ

За да се възползвате от всички отстъпки това, което трябва да направите е да се сдобиете с „Уикенд в Пловдив гривна“. Тя ще бъде Вашият билет до партньорските обекти и получаване на всички отстъпки в тях.

ОФЕРТИТЕ

„Уикенд в Пловдив“ обединява туристическия бранш в името на туристите и гражданите. Всеки гост и пловдивчанин ще може да се възползва от над 30 оферти за: хотелско настаняване, заведения за всеки вкус; туристически забележителности и активности за свободното време. За да бъде преживяването още по-интригуващо и запомнящо се, организаторите са подготвили и няколко туристически активности със свободен достъп. Пълен списък с офертите може да следите на официалния сайт на събитието: www.weekendplovdiv.com. За да се възползвате от отстъпката във всеки един обект, трябва да покажете своята „Уикенд в Пловдив гривна“.

ГРИВНИТЕ

Гривни може да закупите предварително от офиса на сдружение „Съвет по туризъм – Пловдив“. По време на фестивала на 18, 19 и 20 август гривни ще откриете на презентационните щандове на фестивал “Уикенд в Пловдив”.

Една от най-добрите оферти за „Уикенд в Пловдив“ е в партньорство с Grabo.bg . Може да вземете Вашите „Уикенд в Пловдив гривни“ с отстъпка от -20% до 17 август.

Най-специалната изненада на събитието, е че с всяка закупена гривна всеки посетител ще получи и подарък стъклена винена чаша за професионална дегустация, която ще Ви е необходима за посещение на първото издание на

“ПЛОВДИВСКИ ЛЕТНИ ВИНЕНИ НОЩИ”

Знаете ли, че Пловдив е обявена за най-добрата винена дестинация за 2022 г. Гривната ще Ви даде безплатен вход и дегустация на българско вино в първото издание на „Пловдивски летни винени нощи“.

Ще Ви очакваселекция от подбрани винопроизводители, които ще презентират пред Вас техните пивки вина.

И още

УИКЕНД В ПЛОВДИВ ТУР

„Уикенд в Пловдив гривната“ Ви дава възможността да преоткриете Пловдив по време на нашите безплатни турове. Лицензирани екскурзоводи ще Ви покажат и разкажат интересни факти от историята и живота на Пловдив. Туристическите обиколки са пешеходни до 2 часа в исторически център Пловдив.

Изненадите не спират до тук:

„УИКЕНД ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО“

Към всяка „Уикенд в Пловдив“ гривна получавате книжка „Уикенд в Пловдив предизвикателство“. Ако приемете предизвикателството и го изпълните, ще имате възможността да спечелите атрактивни награди. В какво се изразява нашата ofline игра: в книжката ще откриете място за залепяне на 8 стикера. Първият от тях ще бъде комплимент от организаторите с логото „Уикенд в Пловдив“. Всеки стикер е с логото на партньорския обект и ще може да се вземе при условие, че сте се възползвали от „офертата“ на обекта. След като изпълните „Уикенд предизвикателството“ и съберете стикерите, трябва да ги снимате и да ги изпратите на организаторите по електронен път, описан в същата книжка.

ИНТЕРАКТИВНА КАРТА НА ЛОКАЦИИТЕ И ОФЕРТИТЕ

За Ваше улеснение е създадена интерактивна карта с всички обекти и оферти, част от „Уикенд в Пловдив“. Картата ще е налична онлайн и ще може да я използвате чрез Вашите смарт устройства. Също така обектите ще бъдат обозначени със стикер „Уикенд в Пловдив локация“.

Партньори:

„Михалково“ АД, „Енко Пластикс” ЕООД, Лед на кубчета „Ледена епоха”, Коли под наем от Top Rent A Car, Хотел „Пълдин КООП“, Хотел „Интелкооп“, Регионален Природонаучен музей Пловдив, „Вътрешен глас“, Грабомедиа АД.

КАТРА ФМ, БНР – ПЛОВДИВ, ДАРИК РАДИО, BGTOURISM.BG, FRAMAR.BG, ГРАБО МЕДИА АД, ВЕСТНИК МАРИЦА, SOL Communications, LICATANAGRADA.COM, winetours.bg, HOW2PLOVDIV.COM

*Фестивалът се финансира от годишната програма за развитие на туризма на Община Пловдив за 2023 г.

Сподели публикацията