Туристическите изложения във Варшава и Вроцлав ще позволят на повече поляци да преоткрият България като дестинация за почивка
Slide
Slide
Slide
Slide

София/Вроцлав. Министерство на туризма организира представянето на България на международната туристическа борса International Tourism Trade Show – международно изложение за туризъм и свободно време, което ще се проведе в гр. Вроцлав, Полша, в периода 22-24 март 2024 г. Българското участие с информационен щанд от 49 кв. м. Повече информация за възможността да вземете участие можете да получите тук. До 26 февруари е срокът за заявки за участие.

Николай Костов: Очаквам България да посрещне над 425 хиляди туристи, а сезонната самолетна линия между Вроцлав и София да стане постоянна

В рамките на участието, Националното туристическо представителство ще организира и пресконференция (среща-презентация) в деня на откриването на изложението. Традиционно на тази среща присъстват журналисти, представители на местни ТО и ТА, екскурзоводи, граждани.

От Вроцлав действа самолетна линия до София на Райънер с два полета на седмица. Освен това за туристическия сезон има множество полети до летищата Варна и Бургас.

Зарица Динкова: България бележи значителен ръст на полски туристи

Международната туристическа борса International Tourism Trade Show е едно от най-големите изложения в Полша както с бизнес, така и с туристическа насоченост. През 2023 г. в него са участвали 228 изложители от 53 страни, а посетителите са били над 10 хиляди.

Сподели публикацията