Slide
Slide
Slide
Slide

След 3-годишна пауза “Мистрал Травел” се завърна с Халкидики Парти 2023 – ОТНОВО ЗАЕДНО. Едно незабравимо уикенд приключение. За поредна година туристическата агенция успя да организира масивно парти, където над 700 души се забавляваха под звуците на топ изпълнители и диджеи, съобщиха от компанията. От Мистрал създадоха единствената парти програма на Калитея, Халкидики, която включва дневни и нощни партита, изхранване на база закуски и вечери в 4 и 5* хотели, над 10 фитнес треньори за спортни активности и безплатен вход за всички партита!

Споделяме част от коментара на управителя на Мистрал Травел – Борис Карагеоргиев, който има богат опит в организирането на подобни събития:

“Партито, което провеждаме всяка година на  Гърция е емблематично изживяване за всеки, който се е включил. Отново подбрахме най-добрите хотели в района на Калитея, организирахме дневните партита в луксозен бийч бар и танцувахме в една от най-известните дискотеки в Гърция – Pearl Club. Като запазена марка на агенцията, не пропуснахме и спортните активности на място, благодарение, на които в програмата ни имаше от всичко – парти, почивка и спорт! Благодарим на всички, които за поредна година избраха Мистрал!”

Сред имената, които се качиха на сцената или застанаха зад DJ пулта са: Dj Damyan & Яворчо, Никола Генов, София Данези, Романос Колитос, DJ Vasquez, Златина Димитрова и други. Те се погрижиха за доброто настроение на всички присъстващи, разгорещиха дните на плажа и охладиха страстите в известния нощен клуб Pearl.