Собственикът на “Медите” Арбен Караджа: Луксозната вилна зона с мини аквапарк е специално за семейства с деца
Собственикът на “Медите” Арбен Караджа: Луксозната вилна зона с мини аквапарк е специално за семейства с деца
Slide
Slide
Slide
Slide

Инвестираме в развитието на нашия екип, това е безценен актив

Новите вили в петзвездния комплекс “Медите” бяха официално открити с елегантно събитие, събрало десетки гости в хотела в Сандански. С това е нанесен финалният щрих на модерния архитектурен ансамбъл. “Медите” вече са готови да покажат на своите гости целия блясък на едно луксозно преживяване. За читателите на Вgtourism.bg собственикът на комплекса Арбен Караджа даде интервю с още подробности.

– Г-н Караджа, разкажете, какво още ще получат гостите на “Медите” с последната придобивка на комплекса?
– Нашите гости получават възможността да се възползват от удобствата на новата ни вилна зона, която е специално оборудвана за семейства с деца. На тяхно разположение е мини аквапарк. Вярвам, че тази зона ще се превърне в любимо място за децата. Отворен е и нашият нов ресторант на три етажа. Първият е за изхранване на блок маса, останалите две зали са с а ла карт меню.

Хотел „Медите“ в Сандански блесна с петзвездно откриване на новите вили (снимки)

Арбен Караджа и Дарина Костадинова утвърждават Сандански на картата на луксозния туризъм

– След като с тази инвестиция комплекс “Медите” вече е напълно завършен архитектурно, какви са следващите ви планове за развитие?
– Ще инвестираме в развитието на персонала, защото екипът е нашият безценен актив. С откриването на новата вилна зона приключихме строителните работи и реновациите. За нашите гости остава само да се наслаждават на всичко, което може да им предложи “Медите”.

– Наближава сезона на зимните празници. Какво да очакваме в комплекс “Медите”?
– Подготвили сме богата празнична програма. На 30 декември при нас ще пее Преслава. На 31 декември ще се забавляваме с Александра Панайотова, танцов състав “Гайтан”, дуо “Компакт”. Бих посъветвал нашите гости да побързат с резервациите, за да са сигурни, че ще успеят да запазят своето място в “Медите”.

Разговаря Кристиан ИВАНОВ

НОВА ГОДИНА В “МЕДИТЕ”

Сподели публикацията