Египет посреща туристите си с летни температури (видео)
Египет посреща туристите си с летни температури (видео)
Slide
Slide
Slide
Slide

Шарм ел Шейх. Българските туристи се наслаждават на летни температури в Египет. През октомври и ноември хиляди сънародници избраха топлата дестинация, където тези дни жегата е между 33 и 38 градуса, а температурата на водата е 26-28 градуса.

“След като Египет гарантира безопасността на своите туристи, чартърите от цяла Европа не спират. От “Онекс тур” не спряхме да изпълняваме чартърите до Хургада, Кайро и Шарм ел Шейх тъй като местата ни са разпродадени за по-голямата част от датите през сезона. Все още можем да предложим последни места за Шарм ел Шейх и Хургада през ноември”, сподели пред Bgtourism.bg Велизар Димитров – маркетинг мениджър на “Онекс тур”.

“Традиционно летим с авиокомпания BH Air, с български пилоти и екипаж, модел самолети Airbus A320. Цените са повече от атрактивни като стартират от около 300 евро за 8-дневна почивка на брега на червено море. Ще изпълняваме чартърите до края на ноември, след което ще се фокусираме върху програмите за Коледа и Нова Година, където сме предвидили чартърни полети както до утвърдени дестинации като Турция, Египет и Тунис, така и до екзотични дестинации като Сингапур и Бали, Малайзия, Тайланд и Малдиви”, добави Димитров.

Снимки и видео Велизар Димитров, Онекс тур

Всяка седмица хиляди европейски туристи се уверяват и потвърждават, че известните курорти на Египет по никакъв начин не са засегнати от военните действия в Израел.

Запознайте се с предложенията на “Онекс тур” за Египет

Сподели публикацията