Хисаря ще домакинства на турнир от семейната тенис и СПА веригата “Уикенд тур”
Хисаря ще домакинства на турнир от семейната тенис и СПА веригата “Уикенд тур”
Slide
Slide
Slide
Slide

Хисаря. Мястото на балнеологията в Националния план за възстановяване и устойчивост на Република България ще бъде обсъдена от представители на държавните институции, кметовете на СПА дестинации и инвеститорите в Медикъл/СПА сектора на България по време на Кръгла маса, организирана от Български съюз по балнеология и СПА туризъм в партньорство с Българска асоциация по подземни води.

Това ще стане на кръгла маса на тема „Национален план за възстановяване и устойчивост и мястото на балнеологията. Възможности и заплахи“, която ще се проведе в СПА хотел Хисар (гр. Хисаря, бул. Генерал Гурко № 1) днес от 14.00 ч.

Маргарита Куковска, СПА Хотел Хисар: Чистият въздух в Хисаря привлича гости от цял свят, хит сред туристите е възстановяваща и подмладяваща процедура

За участие в нея са поканени министрите на туризма Христо Проданов, на околната среда и водите Борислав Сандов, на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов, на енергетиката Александър Николов и на здравеопазването проф. Асена Сербезова.

В СПА хотел „Аугуста“ в Хисаря изготвиха специално пролетно предложение с грижа към здравето и настроението на гостите си (снимки+видео)

„Къде е мястото на българските балнеологични общини и Медикъл/СПА сектора в Инвестиция 7 от НПВУ: Развитие на използването на геотермална енергия в България за производство на електричество и топлинна енергия“ е един от основните въпроси, които ще бъдат дискутирани.

Сподели публикацията