Slide
Slide

Пловдив. Лятото наближава, температурите се вдигат, а морето ни зове. Традиционно голяма част от българите се отправят на почивка към съседна Турция и вече популярните курорти Анталия, Бодрум, Мармарис, които предлагат дълги плажове, вечерни партита и изобилие от храни и напитки. Част от туристите тръгват със собствен транспорт, а други се доверяват на автобусните програми на различни туроператори.

Въпреки това, самолетните програми си остават основен избор при планирането на почивка, заради краткото време за предвижване. До момента полетите до Турция бяха от основно от София и Варна, но туроператор Абакс направи Турция още по-достъпна като обяви четири нови дестинации с тръгване от втория по големина град в България – Пловдив.

Анталия, Бодрум, Кушадасъ и Мармарис са фокусът на новите предложения, като полетът е директен от Пловдив. Така за няколко часа се озовавате на плажа, а портфолиото от хотели е изцяло от световноизвестната и лидер в туризма верига TUI. Датите съвпадат и с най-търсения период за почивка – август и септември, а пакетните цени включват 7 нощувки на All Incluisve, самолетни билети, трансфер, две застраховки и представител на туроператора на български език.

Любимите турски курорти с полет от Пловдив
7 нощувки на All Inclusive в ТОП хотели.

Анталия от 663 лева
http://www.abax.bg/?cat=1082
Август, Септември и Октомври

Бодрум от 712 лева
http://www.abax.bg/?cat=1085
Септември и Октомври

Мармарис от 912 лева
http://www.abax.bg/?cat=1081
Септември и Октомври

Кушадасъ от 850 лева
http://www.abax.bg/?cat=1084
Септември и Октомври

Резервирайте вашата почивка във всички оторизирани агенции в цялата страна.

Сподели публикацията