Slide
Slide
Slide
Slide

София. Туристите трябва да бъдат по-отговорни и да проверяват компаниите, с които пътуват. Този апел направи Емил Абазов – регионален мениджър на Премио Травел България. Туроператорът се утвърди на пазара с иновативните си продукти и коректното си отношение. Компанията е изряден данъкоплатец и партньор.

През последните седмици в интернет пространството обаче се появи измамна схема, която използва име, което е сходно с това на лицензирания туроператор, за да предлага съмнителни екскурзии извън страната. Юристите на “Премио Травел” веднага са подали сигнал до институциите за агенцията под името “Травел Премио”, която мами туристи – взема средства, но пътешествениците остават без почивка. Парите са отивали в банкова сметка в Брюксел, няма реален адрес, няма и такава лицензирана фирма. Днес bTV разкри схемата в национален ефир. Фейсбук страницата на мнимата фирма продължава да е активна (към 2 юли, 21 часа), установи проверка на Bgtourism.bg. Емил Абазов направи обръщение във връзка с неприятната ситуация.

Официалният домейн на “Премио Травел” е premiotravel.bg. Официалният телефон, на който можете да се свържете с коректната фирма “Премио травел” за резервации или въпроси, е 02 49 49 363. Ще бъдете обслужени на български език.

Централният офис на “Премио травел” в България е с адрес гр. София, ул. Васил Кънчев 26, Бизнес сграда „Стефан Караджа“, а работното време с клиенти от понеделник до петък е от 9:00 до 17:00 часа.

Имейлът, който можете да ползвате за резервации или въпроси към “Премио травел”, е info@premiotravel.bg.

Premio Travel е лицензиран туроператор. Документите и разрешителните за извършването на туроператорската дейност са публично достъпни в сайта на https://premiotravel.bg/dokumenti_2.

Видео Bluemax studio

Сподели публикацията