Slide
Slide

Св. св.Константин и Елена. XV издание на тенис турнира за аматьори „Св. св.Константин и Елена къп“ 2023 излъчи тазгодишните победители в състезанията, двойки-мъже и сингъл-мъже. В турнира играха 70 любители на аматьорския тенис, като сред тях имаше представители от Каварна, Варна, Бургас, Сливен, Пазарджик, Украйна и Русия.

При сингъл купата на победителя отиде при Радослав Иванов от Варна. Негов съперник на финала бе Християн Маноилов от Пазарджик. При мъжките двойки победата бе за Радослав Иванов и Мартин Младенов от Варна. Техни подгласници станаха двойката Емил Бояджиев и Емил Николов. Победителите и финалистите получиха купи, грамоти, предметни награди и ваучери за почивка, осигурени от хотел Приморски,  A1, Община Варна, Aquahouse Thermal & Beach.

15-тият тенис турнир „Св. св. Константин и Елена Къп“ 2023 се организира със съдействието на Тенис клуб „Супер спорт“ и Есен Спорт.
На 1 и 2 юли  се проведоха състезанията във форматите сингъл и двойки мъже, а на 15 и 16 юли ще се състои смесен турнир като записванията за турнира продължават на tennis@stconstantine.bg. 

Сподели публикацията