Снимкa и видео Руслан Йорданов, Bgtourism.bg
Slide
Slide
Slide
Slide

Атина. Кой е казал, че пътуването с круиз не може да бъде забавно или е предимно за хора от третата възраст? Това е твърдение, което няма нищо общо с реалността! Персоналът на круизния кораб Celestyal Olympia е спечелил сърцата на хиляди туристи от цял свят и от всички възрастови групи със своята отдаденост в мисията си да прави хората щастливи. Анкетните проучвания сред пътниците показват отлични оценки за обслужването, което пътешествениците получават на борда.

Най-актуалните новини за круизите можете да следите в рубриката ни тук!

Българка направи успешна кариера в круизна компания, задава високите стандарти при настаняването

Забавните изпълнения – с повод и без повод, внасят много настроение по време на вечерите на кораба, а рождените дни се превръщат в незабравими празници. На борда на Celestyal Olympia работят служители от десетки държави, които 9 месеца в годината са заедно. Атмосферата на борда е важна частица от пъзела на круизното преживяване, а персоналът допринася за семейния уют по време на пътуванията. Мнозина вече са се убедили не само в професионализма на работещите на Celestyal Olympia, но и в техните изпълнения, които превръщат вечерите в мини концерт, а пътуванията в истински празник.

Капитанът на Celestyal Olympia: Круизната компания Celestyal е фокусирана върху опазването на околната среда, доброто обслужване и автентичните преживявания

Ето и малка част от богатия репертоар на екипа на Celestyal Olympia

CruiseGuru с удоволствие представя круизите на Celestyal в България, а от специалните цени може да се възползвате като се свържете с Вашия туристически агент.

Екипът на круизния кораб Celestyal Olympia превръща всяка хавлия в произведениe на изкуството (снимки+видео)

Сподели публикацията