Корфу е едно от любимите места за пълноценна и качествена ваканция
Slide
Slide

Корфу. Петзвездният хотелски комплекс Almyros Beach Resort & SPA намери място в ТОП 3 в две престижни класации на HolidayCheck за 2022 година. Хотелът, ръководен от Ивайло Иванов, бе обявен за №1 сред хотелите на остров Корфу. Това огромно признание идва само 4 години, след като Almyros Beach Resort & SPA отвори врати и посрещна първите си гости през 2019 г. Днес той вече е сред топ хотелите не само на острова, но и в цяла Гърция, благодарение на професионализма на българина и на екипа му.

Над 360 000 летовници дадоха своите мнения за общо 619 хотела от 27 страни. Близо 40 хотела в Гърция са свършили отлично своята работа и заслужено получават HolidayCheck Special Award, а един от тях е любимият на туристите – Almyros Beach Resort & SPA, който е предпочитан заради спокойствието, съхранената природа, красив плаж и сервиз, чудесна анимация, прекрасен ол инклузив – всичко това гостите са посочили, че отговаря на най-високите стандарти и има отлично съотношение между цена и качество.

Нова дестинация: Ryanair ще лети от София до Родос, полети ще има и до още два гръцки острова – Крит и Корфу

HolidayCheck е престижно отличие, с което всяка година се открояват хотели в определен регион. Хотелът, ръководен от българина, е отличен в категориите „Плажен хотел“ и „Ол инклузивен хотел“, а голямото признание идва и в още една категория, в която са обявени ТОП 3 на хотелите в Гърция за активна почивка. Пред Almyros Beach Resort & SPA са само два хотела, намиращи се на остров Крит и в Халкидики.

Сподели публикацията