Летище Пловдив, снимка Абакс
Slide
Slide

Пловдив. „Пътуването е богатство“ – цитат, който всеки от Вас е чувал не веднъж в живота си. А най-големият туроператор в България – Абакс, прави мисията да видим любимите си дестинации още по-лесно и достъпно, напълно възможна!

„С директни чартърни полети от Пловдив стартираме сезон пролет-лято! Мисията ни през новата година е да направим пътуването още по-приятно, лесно, бързо и сигурно от всяка точка на България! Бяхме първите, които още тази година вмъкнахме Пловдив като начална точка за част от дестинациите ни. Програмите за Нова година също вече са пълни, което ни мотивира да продължим традицията с тръгване от втория по големина град. Анталия е сред първите дестинации, които обявихме в продажба, като планираме 15 полета от Пловдив, осъществявани от една от най-сигурните авиолинии – European Air Charter. Разбира се до любимият ни турски курорт ще можем да стигнем и с директни чартърни полети от София и Варна, а на място обслужването е на най-високо ниво – хотели менажирани от TUI и най-добрите екскурзоводи, който са готови да задоволят нуждите на всеки турист. “ съобщи Мартина Найденова – маркетинг мениджър на Абакс.

На въпросите за бъдещите програми на туроператора, госпожа Найденова разкри само пред нашата аудитория „До дни се очаква да пуснем програмите ни до Бодрум с полети от Варна и Пловдив. От София датите вече са обявени на сайта ни, а в портфолиото ни от гарантирани и проверени хотели може да откриете по нещо за всеки. Огромен интерес има и към Африка и в частност Египет – обиколните програми с посещение на Кайро и почивка в Хургада, Тунис и о. Джерба. Затова специално пред Вас ще издам, че полети до тези дестинации, освен от София, ще има и от Пловдив – предлагани за първи път, ексклузивно и единствено от нас!“

По традиция Абакс предлага и верига от чартърни полети с направление Хургада и Шарм ел Шейх от София, както и Израел и Йордания от София и Варна.

Както винаги, Абакс залага на качествено обслужване, с отлични хотели, лично инспектирани в началото и края на всеки сезон и най-добрите екскурзоводи – имена познати от всеки, докосвал се до програмите на туроператора.

Запознайте се с всички предложения на АБАКС ТУК!

Сподели публикацията