Slide
Slide

София. Над 380 компании са заявили участие в туристическото изложение „Ваканция и спа експо“, което ще бъде открито на 14 февруари в Интер експо център – София, съобщиха организаторите на форума, който ще продължи до 16 февруари. Изложението е под патронажа на Министерството на туризма и в партньорство с Българската асоциация по балнеология и СПА туризъм.

Туристически дестинации, хотели и туроператори от 25 държави ще бъдат представени на форума, когато специалисти в областта на туризма и посетители ще имат възможност да се запознаят с новостите в предлагането на водещи компании от Европа, Азия, Африка и Северна Америка.

За първи път тази година се организира представяне на потенциала на специализирани центрове за балнеология и възстановяване, медицински центрове, балнео- и СПА хотели, клиники за естетични и оздравителни процедури. Комплексни оферти за специализиран медицински, балнео- и СПА туризъм ще представят водещи туроператори от страната и чужбина. Доставчици на медицинска апаратура и оборудване за хотели и СПА центрове, за козметични и уелнес комплекси ще представят последните технологични постижения.

Специализираната зона за медицински и СПА туризъм в рамките на изложението е организирана в партньорство с Български съюз по балнеология и СПА туризъм и с подкрепата на ESPA /European Spas Association/.

В тазгодишното издание на форума 59 компании за първи път ще представят своите продукти и услуги пред партньори и потенциални потребители. Сред тях са туроператори, хотели от България и чужбина, културни институции, дипломатически представителства, търговски центрове, авиокомпании, общини и регионални сдружения, музеи и специализирани рекламни компании. Своята премиера тази година ще има и зоната на винопроизводителите в залите изложението. БНТ

Сподели публикацията