Slide
Slide

София. България е топ дестинацията за уелнес почивки през 2022 г., съобщава интернет изданието на популярната и авторитетна многоезична новинарска медия Euronews, която е базирана във френския град Лион. В публикацията е насочено вниманието към богатите възможности за висококачествен СПА и уелнес туризъм в страната ни по всяко време на годината.

Euronews хвали българските зимни и летни дестинации

„Когато светът отново се отваря, много хора отчаяно искат грижа за себе си. Независимо дали краката ви болят или вратът ви е схванат от прегърбване над компютър, всеки заслужава да се отпусне.

България може да не е първото място, което идва на ум за уелнес почивки, но спа историята на страната може да бъде проследена от хиляди години“, пише Еuronews, като отдава специално внимание на дестинации като Хисаря, Поморие и Велинград. 

Стела Балтова: Нашите курорти са готови за зимния сезон, стартираме без зелен сертификат за ски зоните (видео)

Авторът посочва, че с термалните извори, отворени през цялата година, няма грешно време да се предприеме пътуване до България, за да бъде получена тази уелнес почивка, която всеки заслужава. Публикацията може да прочетете ТУК

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията