Приморско е сред избраните летни дестинации, които Euronews препоръчва
Slide
Slide

София. Популярната и авторитетна многоезична новинарска медия Euronews, която е базирана във френския град Лион, излезе с публикация, която хвали българските зимни и летни дестинации.

В рубриката Travel медията отделя специално внимание на страната ни, посочвайки я като перфектната дестинация за слънце през лятото и за скиорите през зимните месеци (Публикацията може да прочетете тук Bulgaria: The perfect destination for sun worshippers and skiers). Министърът на туризма Стела Балтова припомня на аудиторията на медията, че дълги години Банско е домакин на състезанията от Световната купа по ски.

Стела Балтова: Нашите курорти са готови за зимния сезон, стартираме без зелен сертификат за ски зоните (видео)

„Увеличават се инвестициите за висококачествен продукт в луксозните хотели и спа съоръжения. Крайбрежният пейзаж има огромно разнообразие от места за настаняване и отдих“, споделя Балтова. Тя гарантира, че хотелиерите в страната ни са готови целогодишно да посрещат туристи и са взели всички необходими мерки да запазят здравето на служителите и своите гости.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA