Slide
Slide

Официалната церемония на седмото издание на конкурса Black Sea Lifestyle Awards 2021 ще се проведе на 6 август в Слънчев бряг. Гранд хотел „Св. Влас“ заслужено на финала за Черноморските Оскари

Св. Влас. Туристическият бранш, който вече втора година е сред най-силно засегнатите сектори в икономиката заради ковид-кризата, отчита и положителни резултати  – за второ лято се пресяват най-добрите хотели по Черноморието. Те още в началото на сезона привличат туристи предимно от българския пазар, съобщават организаторите на Черноморските Оскари –  ВИП Комюникейшън
Най-успешните компании и общини в Черноморския регион ще бъдат отличени на официална церемония в Слънчев бряг на 6 август 2021 г. от 19 ч., а сцена на престижното събитие ще бъде емблематичният Сикретс Клуб, бивш Мания.
Сред финалистите в конкурса е един от малкото целогодишно работещи морски хотели – Гранд Хотел Свети Влас. Луксозният хотелски комплекс е изграден в модерен средиземноморски стил и е разположен на самия бряг в кв. Юрта, гр. Свети Влас.  
Уникалната комбинация от море и гора обуславят изключително благоприятният климат, а въздушният поток между морето и планината създават уникален природен феномен, който пречиства въздуха.
Морският бриз в комбинация с кристално чистия въздух създават условия за развитие на балнеологията в района и имат положителен ефект върху пациенти с белодробни заболявания, което се оказва особено ценно в тази критична ситуация. Благоприятният климат е подходящ за лечение целогодишно.
Хотелът предлага 115 просторни луксозни помещения с безплатен Wi-Fi, плазмен ТВ и стилни бани с италиански мрамор.
Комплексът разполага с 2 ресторанта – основен и A la carte ресторант, които предлагат вкусни ястия приготвени по оригинални рецепти, а в лоби бара на комплекса може да се насладите на чаша ароматно кафе.
Гранд Хотел Свети Влас предоставя на гостите си голям фитнес център от веригата Pulse Fitness & SPA, оборудван с последно поколение фитнес уреди Techno Gym, а също така и  огромен СПА център с множество съоръжения – солна сауна, арома парна баня, финландска сауна, хамам и зона за релакс. Разполага и с басейни – вътрешни и външни, с подсигурени чадър и шезлонг.
Седмото издание на Black Sea Lifestyle Awards 2021 ще отличи най-успешните компании от целия Черноморски регион.  Световният опит показва, че подобни конкурси стимулират и популяризират успешните практики и дават стимул за развитие на бизнеса дори в период на извънредна пандемична криза, засегнала най-силно туризма както у нас, така и по света.
Най-успешните компании и общини в Черноморския регион, които успешно развиват региона дори в период на световна здравна криза, ще бъдат отличени на официална церемония в Слънчев бряг на 6 август 2021 г. от 19 ч. Сцена на Седмото издание на Черноморските Оскари ще бъде емблематичният Secrets клуб – бивш Мания, който е в центъра на курорта.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramTikTok, LinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията