Slide
Slide

Варна. Новият продукт Bulgaric започва да се разпространява сред гостите на страната ни от 1 юли – четвъртък. Туристите имат възможност да си тръгнат от България с традиционни и изключително качествени български продукти, събрани в атрактивна опаковка и доставени до всяка рецепция по Черноморието.

Идеята за реализацията е на варненска компания, чийто членове имат богат опит в сферата на туризма.

Продуктът може да се поръча на повечето хотелски рецепции, както и при представителите на големите туроператори. В кутиите има интересна брошура на 7 езика с кратка история на страната ни, както и информация за продуктите.

Маркетинговият продукт е чудесен сувенир от почивката в страната ни за всеки гост.

Кутията, която туристите могат да си закупят и отнесат в дома си, ще остави не само спомен у тях за страната ни, но те могат да отнесат и частица от България, която да им напомня отново да се върнат.

Кутията Bulgaric е създадена с практични размери, за да може да се побере във всеки куфар. Тя е с тегло 4,5 кг, а размерите й са 28 см x 28 см x 12 см.

Разгледай Bulgaric тук!

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramTikTok, LinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията