Slide
Slide

Банско/София. 21-та годишна среща на Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти (АБТТА) ще се проведе от 15 до 17 юни в в СПА Резорт хотел Св. Иван Рилски в Банско, съобщиха от организацията за Bgtourism.bg. Форумът ще се проведе под мотото „Четири сезона туризъм на преживяванията – Банско“. Събитието се организира с любезното домакинство на Община Банско и на Съюза на туристическия бизнес в планинското градче.

Годишните срещи на АБТТА се провеждат като работни форуми, на които делегатите  – ИАТА акредитирани агенции и водещи туристически фирми – членове на АБТТА, подпомогнати от държавни експерти и ключови бизнес партньори дискутират теми от своето бизнес ежедневие  и получават актуална информация за продукти и услуги, имащи отношение към тяхната дейност.

Димитър Колев: Успешен туристически продукт се гради с душа и сърце, обичам да виждам щастливи своите колеги и гости

Деловата част на програмата е съобразена със сложната пост-кризисна ситуация и предвижда информационно-разяснителни сесии с експертното участие на Министерството на туризма, Министерството на иновациите и растежа, ИАНМСП, LUFTHANSA GROUP, AMADEUS, Летище София и др.  върху теми от неотложно практическо значение за агентската и туроператорската дейност.

По традиция, програмата включва и богата съпътстваща част, разработена с партньорската подкрепа на Сдружение Съюз на българския туристически бизнес Банско, която съдържа  опознавателни активности и предоставя възможност за лично изживяване ресурсите на региона за разнообразяване и надграждане на фирмено предлагане.

Сподели публикацията