Слънчев бряг.  Един бряг, огрян от слънцето, те кани да избереш свободата си през лято 2021 г., с интересни преживявания, спиращи дъха гледки, условия за релакс и възможности за парти на световно ниво. Това са част от посланията, залегнали в ново рекламно видео на най-големия курортен комплекс в България Слънчев бряг.

Идеята за изработване и разпространение на видеото е на Съюз на собствениците Слънчев бряг и „Слънчев бряг“ АД, а самият клип е реализиран от продуцентска компания „Междинна станция“. „Партньорството ни с „Междинна станция“ бе най-логичният избор. Именно те са продуценти на един от най-успешните сериали в последните години у нас, сниман в комплекса, а и отлично познават спецификите на Слънчев бряг“, обяснява Пламен Копчев, председател на съюз на собствениците на хотели.

Официално: От 1 май действат нови правила за влизане в България (заповед)

Видеото показва основни локации от Слънчев бряг.Плажът, който е известен с широката и дълга ивица, голяма част от хотелите на първа линия, водни атракции и забавления, нощния живот, който често е определян като „парти на световно ниво“, както и забележителности от Стария град на Несебър, който е в непосредствена близост до комплекса.

„Слънчев бряг и Несебър са част от общ туристически продукт. Голяма част от посетителите на Слънчев бряг не пропускат да посетят и Стария град Несебър, неизменна част от списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО“, казва Златко Димитров, изпълнителен директор на „Слънчев бряг“ АД.

Министерство на туризма стартира рекламна кампания под надслов „Безопасно Лято 2021“

Основното послание е „Избери свободата си. В Слънчев бряг има от всичко за всеки“. „Идеята е, че посланията от видеото кореспондират с реалните условия за туризъм в курорта. Хората, които сме ангажирани с този продукт,знаем, че Слънчев бряг е многолик комплекс и традиционно всяка година е посещаван от различни групи туристи. Такива, които търсят семейна почивка, през тези, които оценяват предимствата на плажовете, до туристи, които идват с цел забавление денем и нощем“, обобщава Теодор Пастармаджиев, член на УС на „Съюз на собствениците“ Слънчев бряг.

Време е за ваканция край морето! Един от най-желаните хотели в Слънчев бряг отваря на 10 май (видео)

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията