Slide
Slide

Най-четената публикация на BGtourism.BG за 2019 година е реализирала 89 710 прочитания. Лидерското място заема Търсят 20 младежи да живеят 3 седмици на село при непознати баби на проекта „Резиденция Баба“ в Северозападна България. На второ място по посещаемост е репортажът на наш читател от Румъния, който е бил прочетен 37 636 пъти – Репортаж от Румъния: Българите се радват на безплатни чадъри и шезлонги в Констанца. Място в ТОП 3 намира Най-дългият круиз започва на 31 август от Лондон! 8 месеца в 53 държави! с 25 121 прочитания. В призовата петица са още: Туристи от България, Гърция и Северна Македония пощуряха по наш увеселителен парк в планината с 20 015 посещения, както и Нова туристическа атракция нарежда Каварна до Париж, Дубай и Лас Вегас (снимки и видео) със 17 957 прочитания за 2019 година.

Информационна агенция BGtourism.BG изпраща изключително успешна година. Реализира близо 5 милиона посещения. Авторските, актуалните и интересните новини категорично ни отредиха първото място в България сред специализираните новинарски сайтове за туризъм, сочат световните и независими интернет броячи. Вече 950 000 уникални потребители от над 200 държави търсят достоверните новини на сайта ни, а това като аудитория ни нарежда и до утвърдени национални медии. Нашите читатели се информират от BGtourism.BG и преоткриват света – такъв, какъвто е! Сайт, който не търси лайкове и посещения от новини за катастрофи, убийства, изнасилвания, тежки битови истории и др. проблеми… Сайт, който се отличи в голямата мрежа на интернет със своята индивидуалност и интересни рубрики. В България новините на BGtourism.BG в сферата на туризма, икономиката, културата, кулинарията и спорта – всичко, което прави дестинациите популярни, са най-много търсени в областите София, Варна, Пловдив, Добрич, Бургас, а в чужбина – от наши сънародници – в Германия, Великобритания, Съединените щати, Испания, Гърция, Турция, Австрия, Кипър, Италия и Русия. Днес BGtourism.BG е успешен партньор за десетки институции и компании, които желаят техните възможности да достигнат до огромен брой хора. Десетки хиляди българи се информират и чрез профилите ни в социалните мрежи Facebook, Instagram и YouTube.

Ние се гордеем с всички наши читатели и партньори, и им благодарим за доверието и подкрепата! На Вас и семействата ви от сърце желаем здраве, а 2020 година да Ви донесе вдъхновение за нови и добри дела!

Руслан Йорданов
Собственик на BGtourism.BG

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията