София/Велинград. Кръгла маса на тема „Управление и развитие на България като туристическа дестинация“ ще се проведе този петък. Инициативата е във връзка с научно изследователски проект към Фонд „Научни изследвания“ с ръководител доц. д-р Николай Цонев.

Известна е програмата на Осмата работна среща между туристическия бизнес и местната власт в Стара Загора

Водещ на кръглата маса ще бъде проф. д-р Мариaна Янева от УНСС, а сред участниците ще са членове на екипа (преподаватели от катедра „Икономика на туризма“ към УНСС), представители на бизнеса, политиката и средното образование. Темите ще бъдат свързани със състоянието, проблемите и възможностите за развитие на туризма.

Ще бъде обсъдена и ролята на средното и висшето образование за развитието на страната ни като туристическа дестинация и за реализация на кадрите.

Руслан Йорданов пред ученици в Каварна: Бъдещето на туризма в България принадлежи на професионалистите, на креативните, на хората с достойнство и отношение към професията

На 1 октомври, от 10 до 14 часа, в присъствена форма във Велинград, където е екипът по проекта, ще бъде обсъдена темата „Развитие на туристическите райони на България, чрез моделиране на иновативни подходи при специализирани видове туризъм“.

Сподели публикацията


Официален туристически портал на България Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA