В хотел "Петте елемента" целогодишно туристите се забавляват в откритите басейни
Slide
Slide

Сапарева баня. Щастието зависи от нас самите. Повече от всеки друг Аристотел – древногръцки философ и учен, изтъква щастието като основна цел на човешкия живот и самоцел. В резултат на това той отделя повече място на темата за щастието, отколкото всеки мислител преди модерната ера. Днес повечето хора често свързват думата щастие с тази за туризъм или за почивка. Все повече туристи искат не просто почивка, а двойна доза щастие и през зимните месеци намират реализация на това в комбинацията от СПА и ски.

Когато говорим за СПА туризъм, то има едно специално място в България, което от древни времена привлича гости заради своите минерални и лековити води. Да, това е Сапарева баня – една от най-подходящите дестинации за съчетание на СПА и ски ваканция.

Туристите имат възможност да се насладят на истински забавления в най-стария зимен курорт у нас – Боровец, като се отдадат на ски, сноуборд, Фън парк, нощно каране, моторни шейни, ски туринг, ски бягане, фрийрайд, конна езда и още много други развлечения на пистите и до тях.

Само половин час по-късно малките и големите гости могат да се отдадат на удоволствието в откритите или закритите басейни в хотел Петте елемента в Сапарева баня, които са с минерална вода и температура на водата от 42 градуса. Любим хотел за сънародниците ни заради обслужването и достъпните цени.

Хотел „Петте елемента“ от птичи поглед

Все повече туристи търсят да съчетаят своята ваканция със ски и СПА възможности. Близостта на Боровец дава позволява много от гостите да комбинират своята почивка при нас със ски в зимния курорт„, споделя генералният мениджър на хотела Весела Богданова.

Вкусно и здравословно: Хотел „Петте елемента“ в Сапарева баня посреща своите гости с ново и разнообразно меню

Весела Богданова

Хотелът е любимо място на туристите от страната и съседните държави заради шестте различни сауни, трите парни бани и вътрешните горещи топила с морска или хималайска сол. Топилата са като джакузи или малък басейн, но с камъни, а горещината на водата достига до 40-42 градуса. Истинска наслада за тялото, което не иска да напусна това уникално място, след като се потопи в топлите и лечебни извори на здравето.

Запознайте се със СПА възможностите на хотела – ТУК

Туристите могат да избират между био сауна с по-поносими температури, инфраред сауна, сауна с римска пещ и с дизайн от римско време – печката е с истински огън с дърва. Има и руска баня с гледка към Верила, както и традиционната Финландска сауна. На разположение на гостите са външни и вътрешни басейни – три големи топила с гореща минерална вода.

Разстоянието между София и Сапарева баня е само 80 км и именно заради това често сред гостите са живеещите в столицата, които намират време, за да избягат от натовареното ежедневие и напрежение.

Българските туристи се наслаждават на пълноценна и здравословна почивка в хотелско бижу в полите на Рила планина

Сред актуалните предложения на хотела са офертите „Седмичен престой“ и „Три = четири“

Седмичен престой

15 % отстъпка от цената при резервиране и предплащане на 7 нощувки. Настаняване в Двойна стандартна стая, Семейно студио или Апартамент на двама възрастни, закуски и вечери , ползване на всички съоръжения на Аква клуб Котвата, СПА зона, вътрешни и външни басейни.

 Три = четири

Платете три нощувки  и можете да отседнете още една нощ . Настаняване в Двойна стандартна стая, Семейно студио или Апартамент на двама възрастни, закуски и вечери , ползване на всички съоръжения на Аква клуб Котвата, СПА зона, вътрешни и външни басейни.

Запитване за своята ваканция гостите могат да направят на телефон 0707 22 155 или през сайта на хотел Петте елемента ТУК!

Сподели публикацията