Slide
Slide

София. Годишният календар „Полет над България“, който е един от най-силните рекламни инструменти на страната ни, излезе от печат за трета поредна година. Автор на календара е Владислав Терзийски, чиито снимки ежедневно събират хиляди лайкове, коментари и споделяния в социалните мрежи.

„През изминалите години се събраха доста хубави снимки и ми беше много трудно да избера само 13 кадъра. Затова реших да направя 2 календара. Запазвам големия стенен и добавям настолен, като разбира се всеки един от тях е с различни снимки“, споделя Терзийски.

За bgtourism.bg той сподели и какво е неговото послание чрез календара и фотографиите: „България – малка по територия, но събрала в себе си много красота – планини, море, реки, водопади, каньони и ждрела, плодородна земя и богата история и култура. За трета поредна година реших да направя календар със снимки от нея, тъй като имам възможността да я виждам по различен начин – от високо, през погледа на птиците. Споделям с вас моментите, които съм уловил и се надявам да събудя любопитството ви и една сутрин да стегнете багажа и с изпълнена с копнеж душа да тръгнете на път към непознати места в нашата прекрасна родина“.

Красивият календар, който е като картина за Вашия дом или офис, както и чудесен подарък за приятели, е на стойност само 15 лева и може да поръчате тук

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

2 години bgtourism.bg – над 2 милиона читатели!

Сподели публикацията