Slide
Slide

Златни пясъци. Туристите от чужбина са доволни от условията за почивка и мерките срещу Ковид-19 в Златни пясъци. Част от тях за пореден път избират дестинация Варна за своята ваканция, а други я преоткриват това лято. Пред Bgtourism.bg чуждестранните гости отличават старанието на хотелиерите да предложат качествена и безопасна ваканция.

„За трети път съм в България. Избрах за своята едноседмична почивка хотел HVD VIVA Club. Всяка година сме тук, защото намираме хотела за много хубав. Тази година приятно впечатление ни прави не само чудесното качество на туристическата услуга, която получаваме, но и мерките, които са въведени срещу разпространението на коронавируса. Целият персонал е много внимателен и с поведението си дава пример на всички нас, че е необходимо да се съобразяваме с наложените правила. Вече свикнахме с това, защото здравето ни е на първо място. Чувствам се на 100% сигурна по време на своята ваканция, защото аз и цялото ми семейство сме ваксинирани. Ще се завърнем отново тук, защото ни харесва плажа в Златни пясъци, хотелът е чудесен, а разходките във Варна ни дават възможност да се потопим в прекрасната атмосфера на морския град„, сподели Зилке от Германия.

Зилке

Спазваме всички претивоепидемични мерки на Министерството на здравеопазването, както и препоръките на Министерството на туризма. За нас е много важно гостите ни да се чувстват сигурни и щастливи по време на своя престой. Усилията на екипа се оценяват високо, а предпоставка за това са туристите, които се завръщат отново при нас. За нас този сезон е добър и се надяваме той да продължи максимално дълго„, посочи главният мениджър на хотел HVD VIVA Club Жулиета Христова.

Жулиета Христова

За първи път съм в България. Пристигнах със своето семейство, имам две малки деца, на които много им хареса тук. Избрахме Палм Бийч Хотел в Златни пясъци заради ол инклузивната формула на изхранване. Харесва ни, че има много активности и всеки ден може да бъде различен – на басейна, на плажа, да посетим фитнеса, да играем тенис на маса и още много възможности, с които домакините правят нашата ваканция пълноценна. Много ни харесва храната в ресторанта, а относно мерките – персоналът е с маски, получихме подробна информация на рецепция за правилата в хотела. Приятно впечатление прави, че всичко се спазва и има контрол. Бихме се завърнали отново„, споделя Малгожата от полския град Краков.

Малгожата

Спазваме всички мерки, приети от Министерството на здравеопазването, за да осигурим на гостите си една безопасна почивка. Ежеседмично правим на случаен принцип тестове на част от персонала, мерим ежедневно температурата на всички, които идват на работа.
Във връзка с влошаващата се обстановка, молим гостите освен в ресторанта, където носенето на маски е задължително, да носят такива и във всички закрити части на хотела. Редовно дезинфекцираме както стаите и общите части, така и територията около басейна.
Във връзка с новите органичения за румънските граждани предприехме политика да поемаме стойността на PCR тестовете на гостите от Румъния, резервирали морските ни стаи за минимум 5 нощувки, а за останалите предлагаме преференциална цена от 65 лева за тестване в хотела„, каза управителят на Палм Бийч Хотел в Златни пясъци Радой Бонев.

Радой Бонев

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията