Slide
Slide

Созопол. Музикант наду гайда и създаде приятна атмосфера за летовниците на плаж „Градина“. Виктория Ценова от София, която е била на плажа, изпрати за информационна агенция BGtourism.BG видео клипове, които са вдигнали духа на българските летовници.

Плажът е бил пълен с туристи, а музикантът е избрал за своя публика събиращите тен между баровете Dirty Gradina и Kitebar.

„Започнаха да свирят около 17 часа, когато баровете наоколо направо избухнаха с хаус музика и в тях се напълниха с хора, а по самия плаж останаха малко туристи. По-рано през деня на плажа беше пълна лудница. Имаше само един свободен чадър, но затворен. С приятелката ми правихме опити да го отворим, но нямахме толкова сила.
Всички мъже стояха и гледаха как се мъчим докато един от гайдарите не ни забеляза. Приближи се и каза „Момичета, нека ви помогна“. Отвори го, пожела ни хубав ден и се върна при компанията си“, сподели Виктория Ценова. Тя посочи, че хората наоколо са спряли, слушали са, пяли са, и дори ръкопляскали на прекрасните изпълнения. Някои дори са се провикнали: „Да живее България!“.

Безобразия на север: R.I.P. Крапец! Кола до кола на плажа, тежки кемпери и АТВ-та убиват дюните

Сподели публикацията