Рай за инстаграмърите! Великолепен частен остров, на който можете да плувате с фламингота и да се си правите селфита със самолети
Рай за инстаграмърите! Великолепен частен остров, на който можете да плувате с фламингота и да се си правите селфита със самолети
Slide
Slide
Slide
Slide

Аруба. Плажът за възрастни на комплекса Renaissance Aruba Resort позволява на гостите си да се приближат достатъчно до екзотичните розови птици, за да се снимат с тях, както и да наблюдават как самолетите прелитат ниско над главите им.  

Една нощувка в хотела струва около 300 паунда и включва достъп до плажа, съобщи “Сън”. И все пак не е задължително да отсядате в комплекса, за да отидете до морето и да видите фламинготата. Отделно се продават билети за екзотичния плаж, които струват около 100 паунда и се изчерпват бързо.

Ако хотелът не е пълен, външните посетители могат да отидат в курорта рано сутринта и да се опитат да купят един от 30-те билета за плажа.

Веднъж стигнали до морето, което е достъпно само чрез хотела или чрез лодка от главния остров, туристите могат да плуват и да се разхождат с птиците.

Фламинготата, макар и диви животни, не се боят от хората, тъй като плажът отдавна редовно е пълен с туристи. Затова и снимките с пернатите приятели стават лесно. Наоколо има дори машина за храна за фламингота, откъдето всеки желаещ може да вземе лакомство за птиците, с което да привлече вниманието им.

Но карибският остров не предлага само това. Наблизо има безопасен уникален плаж с гущери. А благодарение на летището ентусиастите могат да се приближат до излитащите от острова самолети. Самолетната писта се намира само на 15 минути пеш от хотела, а на нея могат да бъдат видени екземпляри като Боинг 737s и Airbus A330s.

Ако обаче нямате възможност да посетите Renaissance Aruba Resort на Карибите, не се притеснявайте. По света има и други места, перфектни за селфи със самолет. Потърсете Махо бийч в Сен Мартен или остров Скиатос в Гърция например.

Превод: Гергана Желева

Сподели публикацията