Slide
Slide
София. GullivAir ще извършва ежеседмични директни полети София-Тирана-София за периода 6 август-28 септември 2021 г., съобщиха от посолството на Албания за Bgtourism.bg Целта на тази инициатива е да проучи пазара за възобновяване на редовната авиокомпания между Албания и България и изпълнението на други международни полети .
На 1 август ще бъде първият първоначален полет, а на борда на самолета ще бъдат поканени от компанията пътници, агенти и туроператори. Това пътуване ще бъде безплатно. На 6 август това ще бъде първият платен полет за гражданите. Очаква се системата за резервация и закупуване на билети да стартира тази седмица, която в момента се тества.
В периода 6 август – 15 септември, компанията ще работи веднъж седмично, в петък, докато в периода 15-28 септември, ще работи два пъти седмично, в петък и неделя. Допълнителни подробности относно полетите, разписанията и датите ще бъдат публикувани на официалния уебсайт на летище София и компанията.
* GullivAir получи лиценз за експлоатация на гражданска авиация от българските власти през септември 2020 г. и започна да експлоатира Airbus A330-200, наследен от Shaheen Air, авиокомпания от Пакистан, с временни чартърни услуги през есента на миналата година. Компанията стартира редовни чартърни полети от България до Румъния до далечни дестинации като Доминиканската република и Малдивите. Компанията обяви намерението си да лети до Ню Йорк и Канада.
Повече информация за компанията и резервация на билети можете да намерите на официалния уебсайт https://gullivair.com/.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията