Slide
Slide

Варна. Емблематичният във Варна хотелски комплекс „Хоризонт“ посреща своите гости с нова козметика. Специфичното е, че гостите могат да се потопят в атмосферата на уникален аромат, който е създаден специално за тях. За козметиката домакините се довериха на една от водещите компании за хотелска козметика у нас – LAREN, която работи със световноизвестни брандове.

Френската луксозна компания Palatino Hospitality избра LAREN за свой партньор в България

„За хотелски комплекс „Хоризонт“ искахме да създадем продукти, които да бъдат идеалното допълнения към новата им визия. След посещениято ни смятам, че успяхме да уловим специфичния замисъл и чрез нашите малки удобства да потопим гостите в атмосферата.
Кремена Карауланова
Ароматът „Kali sweet tea“ присъства само и единствено в техните козметични продукти. Това е и част от арома маркетингът, за който често говорим и е ключов фактор за създаването на спомени при гостите.
Консумативите са изработени от 100% Eco Green картон, а дизайнът е изцяло в тематиката на комплекса“, заяви за Bgtourism.bg Кремена Карауланова – собственик на българската компания за хотелска козметика и тексил LAREN.

„Хоризонт“ – скритото хотелско бижу в зеления рай на морската ни столица

„Хотел „Хоризонт“ не е просто място. Не е сграда. Не е стая. Хотел „Хоризонт“ е атмосфера и преживяване. Предлагаме услуга, която е много различна от стандартното хотелско настаняване. Предлагаме нещо уникално и много специфично. Нещо, което буквално не е за всеки.
Преценихме, че тази уникална атмосфера има нужда и от свой собствен, уникален аромат. Затова и се свързахме с Ларен. Искахме заедно да направим така, че Хоризонт да получи този уникален аромат, който най-правилно да се свързва с атмосферата на мястото, включвайки всички сетива в преживяването.
Всеки детайл е важен за нас. Дори и най-дребното и наглед незначително нещо има своето значение, за да могат гостите да почувстват хотел „Хоризонт“ като тяхното място. Засега успяваме. Това лято работим с огромен процент редовни гости. А много от хората, които тепърва ни откриват, идват за 2-3 дни, но после удължават престоя си. Хората просто не искат да си тръгват. Може би затова и много от тях се връщат“, заяви управителят на хотел „Хоризонт“ Георги Томов.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията