Slide
Slide

Токат, Турция. Замъкът „Влюбен във вятъра“ получи поредното си голямо признание тази вечер. Това стана на бляскава церемония в хотел „Дедеман“ в турския град Токат, на която присъстваха 750 души. Сред гостите бяха чужди медии и посланици. Лично Георги Тумпалов – собственик на емблематичната туристическа забележителност, получи голямата награда в категорията „Най-добър екологичен комплекс“ в конкурса на Международната Екологична Асоциация.

По-рано през деня собствениците на хотел Дедеман приятно изненадоха всичките 750 гости от цял свят с прекрасна инициатива, която не само отговаря на събитието, но и  поощрява представителите на туризма, чийто приоритет е екологията. Домакините посадиха 750 дървета и споделиха, че всеки гост вече има своя собствена гора.

Собственикът на българската забележителност Георги Тумпалов благодари за наградата и признанието, че са били забелязани усилията на екипа на Замъка, който ежегодно полага големи грижи за озеленяването, за обогатяването на зелената растителност и опазването на околната среда.

Международната Екологична Асоциация (САЩ) е основана през 1990 година и има 206 държави членове и представителства в 55 държави.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията