Slide
Slide

Виена. Във Виена се проведе В2В среща между представители на австрийски медии и туроператори, работещи на пазар България, с представители на българския туристически бизнес, ориентиран към австрийския пазар. Събитието се проведе в хотел „Интерконтинентал“ в австрийската столица и бе организирано от Министерство на туризма на България, съвместно със Службата по търговско-икономически въпроси към Посолството на България във Виена.

Своите възможности представиха КК „Албена“, „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД – концесионер на летищата във Варна и Бургас, MELIA, както и туроператорските фирми „Темпора Травъл ЕООД“, „Тандем Травел ООД“, „Улпия Турс ООД“.

Албена достигна 50% енергийна независимост чрез собствено произведена енергия от ВЕИ

Припомняме Ви, че инициативата е във връзка с подготовката на сезон Лято 2022 година, с оглед необходимостта от предприемане на активни действия с цел привличане на повече туристи, които да изберат България за летния си отдих, отчитайки и важността на австрийския пазар за страната ни, както и потенциалът, който той има по отношение развитието и на редица специализирани форми на туризъм.

По време на срещата бяха представени възможностите на страната ни за развитие на разнообразни специализирани форми на туризъм, компаниите презентираха своите новости в качествения български туристически продукт.

През последните години повече авиокомпании изпълняват полети между България и Австрия, като това дава възможност не само много сънародници да посещават Виена и топ дестинациите в Алпийската държава, но и да привлечем платежоспособни туристи, които се интересуват от висококачествен продукт.

Сподели публикацията