Кожухаров: Комисията по туризъм в Народното събрание ще доведе до положителен ефект върху туристическия сектор
Кожухаров: Комисията по туризъм в Народното събрание ще доведе до положителен ефект върху туристическия сектор
Slide
Slide
Slide
Slide
София. “Предвид стратегическото значение на туристическия сектор за българската икономика се предвижда създаване на самостоятелна постоянна комисия по туризъм в 46-тото Народно Събрание.
Обособяване на отделна ресорна комисия ще доведе до по-добър и ефективен контакт между народните представители и заинтересованите страни по отношение на законодателни промени, които биха били от полза за целия туристически сектор”, заяви в своята страница във фейсбук народният представител от “Има такъв народ” Ивайло Кожухаров, който е предложен от Слави Трифонов за министър на туризма.
Той посочи, че предложението е залегнало в проекта за нов правилник за дейността на 46-то Народно събрание. Очаква се това да бъде подкрепено и в пленарна зала до дни.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията