Slide
Slide
София. „Предвид стратегическото значение на туристическия сектор за българската икономика се предвижда създаване на самостоятелна постоянна комисия по туризъм в 46-тото Народно Събрание.
Обособяване на отделна ресорна комисия ще доведе до по-добър и ефективен контакт между народните представители и заинтересованите страни по отношение на законодателни промени, които биха били от полза за целия туристически сектор“, заяви в своята страница във фейсбук народният представител от „Има такъв народ“ Ивайло Кожухаров, който е предложен от Слави Трифонов за министър на туризма.
Той посочи, че предложението е залегнало в проекта за нов правилник за дейността на 46-то Народно събрание. Очаква се това да бъде подкрепено и в пленарна зала до дни.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията