Slide
Slide

Златни пясъци. Семейната верига Грифид Хотели празнува през юни 20 години от създаването си и планира много празнични събития и изненади за гостите си.

ГРИФИД ЕНКАНТО БИЙЧ- 360° ВЪЗМОЖНОСТИ ДА ДАДЕTE ПРИОРИТЕТ НА ЗДРАВЕТО СИ…

Цялостни програми за почивка в Грифид Енканто Бийч с Медикал Спа процедури, настаняване в комфортни стаи с морски изглед, здравословно хранене по меню LOCAVORE R70 или Детокс, разнообразна WELLFIT програма със спортни занимания, танцова терапия и художествено ателие, са предложенията за почивка още от май.

Гостите ползват и неограничен достъп до SPA CIRCUIT зоната на МЕДИ СПА центъра с финландска, билкова и инфрачервена сауни, леден фонтан, Кнайп пътека, релакс зона, топъл вътрешен басейн, акватоничен басейн и професионално оборудвана фитнес зала с панорамна морска гледка.

Екипът на Грифид Хотели е насочил този „продукт за здраве“ към основните проблеми за здравето на съвремието ни, а всеки гост има възможност да избере най-подходящата за него програма, като продължителност и цел.

Атрактивни кратки уикендови предложения за релакс или за да се поглезиш с приятели или със семейството, можете да разгледате ТУК

За пречистване на организма, нови здравословни хранителни навици и баланс на духа и тялото, в Грифид Енканто Бийч и МЕДИ СПА Енканто предлагат програми  „ДЕТОКС“ и „СУПЕР ДЕТОКС“ с включени детоксикиращи СПА терапии, консултация с нутриционист и специално Детокс меню в два варианта на калориен прием за пречистване и подсилване на тялото.

Варна с богата празнична програма за 100-годишния си юбилей от обявяването на града за морски курорт

За стимулиране на имунитета и за възстановяване след Корона вирус инфекция, МЕДИ СПА Енканто предлага избор от 3 програми с престой от 7 дни, включено  висококалорично GourMed меню Locavore R70 и процедури за подобряване нормалната функция на белия дроб, овладяване на дихателни техники и масажи. Дигитален детокс, индивидуални йога практики и арт клас допълват терапиите за преодоляване на емоционалното и психическо изтощение вследствие на Ковид пандемията.

При недостатъчно движение, болки в ставите и нарушения в опорно-двигателната система, както и за възстановяване след фрактури, можете да се възползвате от лечебните програми в МЕДИ СПА центъра, които са с продължителност от 7, 14 или 21 дни, а ако искате да се поглезите и да отделите време само за себе си разгледайте програмите – За Вашата красота и хармония.

Дали ще изберете хотел ГРИФИД МЕТРОПОЛ „Само за възрастни“  – на морския бряг с премиум олинклузив формула на а ла карт обслужване, настаняване в концептна стая в  ГРИФИД ВИСТАМАР със зона „Само за възрастни“ на покрива с инфинити басейн и спираща дъха панорамна гледка или със семейството и децата ще почивате в ГРИФИД АРАБЕЛА или ГРИФИД БОЛЕРО с уникалния Аква парк на 8000 кв.м. – в Грифид Хотели ще се погрижат с внимание към всеки детайл за мечтаната от Вас почивка, защото знаете ли – екипът тук обича това, което прави, и го прави с грижа и любов към всеки гост!

Грифид Хотели – член на Български съюз по балнеология и СПА туризъм

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията